Tăriceanu, despre încuviinţarea arestării lui Şova: Aici nu e fabrică de trimis la eşafod

| 16 mar, 13:48

DNA a cerut Senatului încuviinţarea arestării senatorului PSD Dan Şova. Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu consideră chestiunea una urgentă, pentru că parlamentarii "nu se joacă cu libertatea oamenilor".

"Comisia juridică trebuie  să analize dosarul, să-i dea posiblitatea şi senatorului Şova să se apere şi pe urmă să formuleze o recomandare. Nu ştiu cât durează. Având în vedere că se cere arestarea unei persoane, este o chestiune extrem de serioasă, care trebuie judecată corect, nu cu superficialiate, pentru că nu ne jucăm cu libertatea oamenilor. Pedeapsa cu închisoarea se poate aplica atunci când cineva e vinovat. Comisia trebuie să judece, să ia o decizie în cunoştinţă de cauză. Comisia juridică nu are limită pentru acest lucru. Nu trebuie să se pripească. Nu ne jucăm cu libertatea oamenilor. Aici nu e fabrică de trimis la eşafod", a declarat Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mar, 23:25
PETRE
Ca bine le mai zici ,Taricene !
A aparut ,pe rol,biletelul roz (cu antetul Guvernului Tariceanu si cu a lui sennatura )?
Panta rhei !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ