CSM a dat aviz pozitiv candidaţilor la funcţiile de şefi ai DNA, Parchetului General şi DIICOT

| 09 mai, 2013

Tiberiu Niţu şi Laura Codruţa Kovesi au primit aviz pozitiv pentru a deveni procuror general al României, respectiv procuror-şef al DNA, transmite România Tv. Potrivit unor surse politice, verdictul CSM a fost acordat cu cinci voturi pentru şi un vot împotrivă în cazul lui Niţu şi patru voturi pentru şi două împotrivă în ceea ce o priveşte pe Alina Bica, candidată la funcţia de şef al DIICOT.

Conform aceloraşi surse, toate cele şase propuneri înaintate CSM pentru funcţiile de procurori-adjuncţi şi procurori-şefi au trecut cu bine de testul CSM.

Astfel, pentru funcţia de procuror general al Parchetului de pe lâng Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost propus Tiberiu Niţu, iar pentru funcţia de procuror şef al DNA a fost propusă Laura Codruţa Kovesi.

Dimitrie Bogdan Licu este propunerea Ministrului Justiţiei pentru funcţia de prim adjunct al procurorului general al Parchetului, iar Codruţ Olaru a fost propus pentru funcţia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă ICCJ.

Alina Mihaela Bica a fost propusă pentru funcţia de procuror şef al DIICOT, iar pentru funcţia de adjunct al procurorului şef al DIICOT a fost propusă Elena Giorgiana Hosu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ