Traian Băsescu se întâlneşte la Bruxelles cu preşedintele Comisiei Europene, Barroso

| 14 feb, 2014

Preşedintele Traian Băsescu se va întâlni la Bruxelles cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, urmând ca cei doi să susţină în cursul zilei de vineri o declaraţie de presă, informează Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului va participa, vineri, începând cu ora 13,40 (ora României) la sediul Comisiei Europene, la un dejun de lucru cu preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, iar de la ora 14:30 (ora României) cei doi oficiali vor susţine o declaraţie de presă, notează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al CE, Mark Gray, a declarat pentru agenţia de presă, că preşedintele Traian Băsescu va avea vineri o întrevedere cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, conform calendarului de evenimente al CE.

'Discuţiile vor acoperi o serie de chestiuni curente europene. După un prânz de lucru, va avea loc o scurtă conferinţă de presă', a spus Mark Gray.

Pe 9 februarie, preşedintele Traian Băsescu declara că la întâlnirea pe care o va avea cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, îi va prezenta acestuia proiectul Cluj Innovation City în vederea obţinerii unei finanţări din fonduri europene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 feb, 2014
cantautor
Dacă Barosso are un pic de verticalitate, poate-l somează pe Băsescu să respecte Constituția. Ori încetează imediat să se implice în politică, ori demisionează.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ