Traian Băsescu: Voi discuta cu Viktor Orban despre riscurile cu privire la buna relaţie româno-maghiară

| 03 oct, 2014

Traian Băsescu a declarat că întâlnirea pe care o va avea vineri cu premierul Ungariei, Viktor Orban, nu este una oficială, punctând că va discuta cu acesta mai multe probleme, între care 'riscuri cu privire la buna relaţie româno-maghiară'.

"Nu este o întâlnire oficială, este o întâlnire cu caracter privat. Ştiind că vine la Cluj, l-am invitat să vină şi la Bucureşti, ocazie cu care să discutam evoluţii legate de relaţia romano-maghiară, de modul cum unii politicieni maghiari abordează probleme care ţin de Constituţia României şi în general, chiar riscuri cu privire la buna relaţie româno-maghiară', a spus vineri şeful statului la Palatul Cotroceni.

El a precizat că după această întâlnire Administraţia Prezidenţială nu va da un comunicat de presă.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Am aprobat începerea urmăririi penale în cazul Microsoft

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 oct, 2014
Dr. Man
oportunitate da sau nu a acestei intalniri?
Problema se cerea discutata din momentul in care tensiunile autonomiste, de fapt secesioniste din Transilvania au aparut, pe fata sustinute de Victor Orban, paradoxal cu participarea lui TB, care a si multumit pentru sprijinul lui VO in mentinerea sa in pozitia de presedinte. TB nu mai este credibil.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ