UMILINŢĂ EXTREMĂ pentru Alina Bica în închisoare. CE a fost pusă să facă în „beciul domnesc”

| 17 mar, 09:29

Fosta șefă DIICOT, Alina Bica, se află în Arestul Central de mai bine de patru luni. La ”beciul domnesc”, așa cum l-a denumit Mazăre, nu ai voie să comunici cu exteriorul, decât cu acordul expres al conducerii.

Alina Bica a ținut să transmită o scrisoare jurnalistului Victor Ciutacu, dar pentru asta a trebuit să treacă printr-o nouă umilință. Chiar dacă se afla în prezența avocatului, Alina Bica nu a primit un pix și o foaie, așa că a fost nevoie de o improvizație. Alina Bica a dictat ce avea de spus avocatei sale, Laura Voicu, care a fost nevoită să scrie pe foile pe care se ține evidența persoanelor care vin în vizită la cei reținuți.

ALINA BICA, scrisoare către VICTOR CIUTACU despre jocurile INCREDIBILE de la RAFO

”Sunt singurele hârtii pe care le-am găsit la îndemână. Doamna Bica nu are voie să scrie nimic și vreau să fie foarte clar acest lucru. Nici în celulă, nici măcar la grefa cu mine nu are voie să folosească pixul. Dacă vrei să faci un denunț trebuie să faci cerere la comandant (...) Aceste rânduri sunt scrise de către mine. Ea mi le-a dictat și eu am scris”, a explicat avocata Laura Voicu, în emisiunea ”Ediția de Seară”, de la România TV.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 mar, 12:12
nero
pai cand a pus mana pe bani a fost bine?????

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ