Un lider UNPR îl atacă pe guvernatorul BNR: Să se pensioneze şi să se apuce de politică

| 22 aug, 12:33

Preşedintele UNPR Timiş, Ion Răducanu, i-a atacat pe reprezentanţii Băncii Naţionale a României, în frunte cu Mugur Isărescu, despre care a spus că a ajuns la vârsta la care trebuie să se pensioneze.

Dezbaterile pe tema noului Cod Fiscal au fost o dovadă a aflării în treabă la români”, susţine deputatul UNPR de Timiş, Ioan Răducanu, potrivit căruia după toate dezbaterile pe marginea noului Cod Fiscal, s-a ajuns de acolo de unde s-a plecat.

Parlamentarul susţine că după dezbateri aprinse s-a ajuns la un consens politic privind reducerea TVA şi menţinerea taxei pe stâlp şi a supraaccizei la motorină. „S-a ajuns la concluzia că e bine cum a vrut Ponta prima dată, TVA de 20 la sută şi să amânăm, spre surprinderea mea şi a multora din ţara asta, cu un an de zile eliminarea taxei pe stâlp şi a supraaccizei. Cei care criticau aceste taxe nu mai zic acum nimic. Să mai plătească cei care produc ceva în ţara asta benzina şi motorina încă un an de zile”, a spus Răducanu, potrivit căruia Codul Fiscal va fi aprobat săptămâna viitoare, scrie Adevărul.

Citește și:  Sebastian Ghiţă critică noul Cod Fiscal: "PNL a devenit mai SOCIALIST decât PSD"

Răducanu a spus că dezbaterile inutile pe marginea Codului Fiscal au fost alimentate şi de BNR. „S-a făcut zarvă degeaba. A intervenit şi Banca Naţională care are sarcini precise şi independenţă totală în ţara asta de a face ce vrea, cum vrea şi când vrea şi de a avea grijă să nu sufere băncile cumva. Toată această aflare în treabă s-a încheiat ieri”, a spus Răducanu.

Deputatul UNPR nu a ezitat să îl atace pe Mugur Isărescu, căruia i-a cerut să se pensioneze şi să se intre în politică. „Domnul Isărescu e de o vârstă cu mine. A împlinit 66 de ani, ca şi mine, şi eu sunt pensionat de anul trecut. Sunt în parlament că m-au ales oamenii. Aşa că poate şi domnul Isărescu să se pensioneze şi să se apuce de politică. Văd că îi place politica mai mult decât măsurile economice care aduc ceva bun şi pentru oamenii acestei ţări nu numai pentru bănci şi pentru alte instituţii financiare care au personal plătit cu salarii care îţi dau fiori”, a spus liderul UNPR Timiş.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ