Vasile Blaga: Înscrierea lui Andrei Chiliman în PDL este mai mult decât oportună

| 16 iun, 2014

Vasile Blaga, preşedintele PDL, a declarat că primarul sectorului 1 Andrei Chiliman este un om de dreapta, consacrat, iar înscrierea lui în PDL este mai mult decât oportună.

Vasile Blaga, preşedintele PDL, a declarat că primarul sectorului 1 Andrei Chiliman este un om de dreapta, consacrat, iar înscrierea lui în PDL este mai mult decât oportună.

'Am finalizat negocierile cu IRL şi o să vedeţi răspunsurile la întrebările dumneavoastră după şedinţa Biroului Permanent Naţional. Este un om de dreapta, consacrat, care a avut multe iniţiative în această direcţie şi înscrierea lui o considerăm mai mult decât oportună', a afirmat Vasile Blaga luni, înainte de şedinţa BPN al partidului.

El a răspuns astfel după ce a fost întrebat dacă protocolul cu IRL şi intrarea lui Andrei Chiliman în PDL sunt oportune, în condiţiile în care acesta a fost exclus din PNL, iar democrat-liberalii negociează fuziunea cu liberalii.

Preşedintele PDL a adăugat că 'orice acţiune pentru întărirea dreptei trebuie să aibă şi rezultate concrete'. 'Să trecem de faza de poveşti', a mai spus Blaga, citat de Agerpres.

Conducerea PDL va semna luni un protocol de colaborare cu Iniţiativa România Liberală (IRL) care vizează fuziunea prin absorbţie, în urma negocierilor purtate urmând ca Andrei Chiliman să preia şefia organizaţiei democrat-liberale de la Sectorul 1 au precizat pentru AGERPRES surse de partid.

Totodată, Chiliman ar urma să ocupe şi o funcţie în conducerea centrală a PDL, respectiv o funcţie de prim-vicepreşedinte, potrivit aceloraşi surse.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ