Veste bună pentru mamele aflate în concediu post natal: venituri în creştere cu 3.000 de lei

| 02 sep, 2014

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anunţat marţi că mamele aflate în concediu de creştere a copilului vor putea câştiga din alte activităţi un venit anual de 3.000 de lei.

"Vreau să le dau o veste bună mamelor. În Comisia pentru muncă s-a propus un amendament prin care mamele aflate în perioada concediului de îngrijire a copilului să primească pe an un venit suplimentar de 3.000 de lei. În afară de indemnizaţia de creştere a copilului, care este cuprinsă între 600 şi 3.440 de lei, ele pot obţine un venit suplimentar de 3.000 de lei pe an', a explicat Rovana Plumb după şedinţa Comisiei pentru muncă a Camerei Deputaţilor la care a participat.

Ea a precizat că această măsură are impact bugetar pozitiv.

Comisia pentru muncă a Camerei Deputaţilor a dat marţi rapoarte de admitere proiectelor de lege care prevăd amnistierea fiscală a mamelor şi pensionarilor care au primit sume necuvenite din cauza unor erori de calcul şi exonerarea de la plata unor sume datorate de bugetari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ