Rovana Plumb: Amnistia fiscală este dovada că Guvernul se ţine de cuvânt

| 09 sep, 2014

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a susţinut marţi că amnistia fiscală pentru pensionari, mame şi bugetari este o dovadă că Guvernul Ponta se ţine de cuvânt şi reprezintă 'grija faţă de persoanele aflate în dificultate'.

'Grija faţă de persoanele aflate în dificultate este o preocupare extrem de importantă a Guvernului Ponta. Astfel, amnistia fiscală pentru pensionari, mame şi bugetari este o măsură normală, de reparaţie socială', a declarat pentru AGERPRES ministrul.

Rovana Plumb a salutat votul de marţi al deputaţilor, care au aprobat amnistia fiscală pentru pensionari, mame şi bugetari, şi a arătat că de aceste măsuri vor beneficia 50.000 de pensionari, 20.000 de mame şi 25.000 de bugetari.

'Salut votul de astăzi al Camerei Deputaţilor. Este o veste extraordinară pentru cei 50.000 de pensionari, pentru cele 20.000 de mame şi pentru cei 25.000 de bugetari care vor beneficia de prevederile legilor adoptate astăzi. Aceste măsuri reprezintă încă o dovadă a faptului că Guvernul Ponta se ţine de cuvânt. Fac apel la preşedintele Traian Băsescu pentru o promulgare rapidă a actelor normative', a afirmat Rovana Plumb.

Citeşte şi: Amnistia pentru bugetari şi reducerea CAS - adoptate de Camera Deputaţilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ