Rovana Plumb: Cine sunt bugetarii care vor beneficia de amnistia fiscală

| 02 sep, 2014

AMNISITIE FISCALĂ BUGETARI. Rovana Plumb, ministrul Muncii, a explicat pentru RomâniaTV care sunt categoriile de bugetari care vor beneficia de amnistia fiscală ce se discută în Parlament.

Rovana Plumb a precizat că iniţiativa legislativă privind amnistia fiscală a fost extinsă de la profesori şi mame la toate categoriile de bugetari care au debite stabilite în urma controalelor Curţii de Conturi, ca urmare a efectelor tăierii salariilor în anul 2010 când erau în derulare contracte colective de muncă.

"Exista o serie de sporuri, care, odată cu tăierea salariilor şi legilor adoptate de Boc, au fost tăiate. Au fost foarte mulţi profesori, cadre medicale sau reprezentanţi ai administraţiei publice care au câştigat în instanţă aceste sporuri (...) Astfel amnistia s-a extins către toate categoriile. Cei din sistemul bugetar, fie că vorbim de profesori, cadre medicale sau de asistenţi sociali, trebuiau să îşi primească aceste drepturi”, a declarat Rovana Plumb, ministrul Muncii, în exclusivitate la România TV.

În urma acestei măsuri, bugetarii vor primit între 300 şi 500 lei, a mai precizat ministrul Muncii.

Toţi bugetarii care doresc să beneficieze de amnistierea fiscală trebuie să depună o cerere, iar banii vor fi primiţi în tranşe egale, pe parcursul a cinci ani.

Mai multe, pe RomâniaTV.

Citeşte şi: AMNISTIE FISCALĂ. Guvernul a evitat un dezastru social

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ