Victor Ponta: Există părţi ale Justiţiei care încă execută ordinele lui Traian Băsescu

| 09 noi, 2013

Preşedintele PSD Victor Ponta a afirmat, în faţa membrilor Consiliului Naţional al partidului, că una din misiunile Guvernului este să scoată Justiţia de sub controlul lui Traian Băsescu.

"Există părţi ale Justiţiei care încă execută ordinele lui Traian Băsescu. Îmi doresc o Justiţie care să nu-i persecute pe adversarii lui Traian Băsescu, la care să aibă acces şi oamenii săraci, nu doar cei bogaţi. Cred că Guvernul trebuie să asigure eliberarea Justiţiei de sub dominaţia lui Traian Băsescu. Este un obiectiv dificil, dar pe care îl putem obţine", a declarat Victor Ponta, potrivit RomâniaTv.net.

Acesta a crede că românii au nevoie de dreptate, iar acest lucru înseamnă şi pedepsirea celor vinovaţi pentru ceea ce li s-a întâmplat în timpul guvernării anterioare. "Dreptate până la capăt înseamnă ca cei care au furat, au distrus, au făcut rău românilor să plătească, dar acest lucru nu prea s-a întâmplat", a apreciat primul-ministru.

În schimb, ar fi avut de suferit de pe urma "persecuţiilor" lideri ai PSD. "Mulţi dintre dumneavoastră au fost răniţi, mulţi aţi fost persecutaţi. Unii sunt în continuare", a apreciat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 noi, 2013
gorjanul
Tu vorbesti mai procuror de doi lei , de la anul cand Basescu nu va mai fi presedinte pe cine vei mai acuza pentru toate ,, insuccesurile ,, tale de un an si jumatate de cand te prefaci ca guvernezi Romania ? Cand nu ai erectie tot pe Basescu dai vina mai Pontanache ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ