Victor Ponta: Marţi merg în SUA la Adunarea Generală ONU, dar şi pentru discuţii cu companii din energie

| 22 sep, 2014

Victor Ponta a anunţat că marţi va începe o vizită în Statele Unite ale Americii pentru a participa la Adunarea Generală a ONU, dar şi pentru discuţii pe teme economice cu principalele companii americane din domeniul energiei.

"Împreună cu ministrul de Externe, domnul Corlăţean, voi merge în Statele Unite ale Americii, la Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, voi prezenta în plen intervenţia naţională şi, de asemenea, este o vizită extrem de importantă din punct de vedere economic", a precizat premierul Victor Ponta.

Împreună cu domnul ministru pentru Energie, Nicolescu,  avem o întâlnire programată cu principalele companii din energie din Statele Unite, cu speranţa că, alături de cele care deja au investit, să convingem şi alţi investitori în acest domeniu cheie', a afirmat Ponta, luni, la începutul şedinţei de guvern.

În acest context, prim-ministrul a anunţat că următoarea şedinţă de guvern va avea loc miercurea viitoare.

Citeşte şi: Victor Ponta: Mă concentrez pe programul meu prezidenţial, la atacuri vor răspunde colegii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ