Victor Ponta: Programul POSDRU merge mai departe, discursul politic încurcă uneori munca obişnuită

| 22 sep, 2014

Victor Ponta a declarat, luni, că Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) merge mai departe prin semnarea de noi contracte, în ciuda criticilor care susţin că 'nu se ia niciun ban european' şi 'nu se face nimic' în atragerea fondurilor europene.

"Merge mai departe programul POSDRU, că se semnează noi contracte, că sunt programe în derulare. Uneori, discursul politic încurcă munca obişnuită. 'Nu se ia niciun ban european, nu se face nimic'! Ba da! Se face şi se fac lucruri bune şi vreau să vă îndemn şi pe beneficiarii programului şi pe cei care îl gestionează să aveţi grijă ca aceste programe să meargă mai departe şi să ne pregătim în acelaşi timp pentru 2014-2020', a afirmat prim-ministrul, la Palatul Victoria, cu ocazia semnării unor contracte de finanţare prin POSDRU, alături de ministrul Muncii, Rovana Plumb, şi de ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, conform Agerpres.

Ponta a adăugat că programul POSDRU a fost în anii trecuţi unul dintre 'coşmarurile' României, care a irosit resurse importante.


"POSDRU a fost unul din (...) coşmarurile noastre, din fericire unul dintre pariurile pe care le-am câştigat. Un program nu doar suspendat, dar un program care a chinuit pe foarte multă lume şi care a irosit foarte multe resurse. Din momentul în care am reuşit să-l deblocăm (...), este un program operaţional', a spus premierul.


Potrivit ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, luni, la Palatul Victoria, s-au semnat 63 de contracte pe POSDRU, în valoare de peste 160 de milioane de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ