Victor Ponta: Reducerea CAS cu 5%, în ședința de guvern de miercuri

| 15 iun, 2014

Victor Ponta a declarat la România TV că guvernul va adopta miercuri în ședință proiectul de lege care va modifica Codul Fical în sensul reducerii cu 5% a contribuţiilor de asigurări sociale la angajator, iar apoi îl va trimite Parlamentului, informează RomâniaTV.net.

Victor Ponta a precizat că reducerea CAS nu se va face prin ordonanţă de urgenţă, ci prin folosirea procedurii legislative standard. Premierul a estimat că Senatul ar putea adopta legea până la finalul acestei sesiuni parlamentare, urmând ca în luna septembrie şi Camera Deputaţilor să o aprobe, iar reducerea să fie operaţională începând cu 1 octombrie.

"Vrem să arătăm ca nu doar Guvernul, ci toate forţele politice îşi doresc reducerea CAS. Îmi aduc aminte că a fost şi o moţiune de cenzură pe tema asta. Sper ca şi opoziţia să voteze legea", a declarat primul-ministru adăugând că speră la o unanimitate în Parlament câtă vreme partidele din opoziţie s-au declarat anterior drept susţinătoare ale reducerii impozitării muncii în România.

Mai multe pe RomâniaTV.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ