Ponta, despre alianţa cu PP-DD: Vom discuta pentru că nu avem altă soluţie pentru a avea majoritate

| 16 iun, 2014

Victor Ponta le-a spus, luni, colegilor din conducerea PSD, că în cursul acestei zile vor fi purtate discuţii cu PP-DD în vederea încheierii unor alianţe la nivel local, aceasta fiind singura soluţie ca PSD să deţină majoritatea.

Victor Ponta a arătat că "este important să decidem la nivel local ce alianţe facem".

"Dacă putem să facem, şi o să discutăm azi, alianţe cu PP-DD pentru a putea avea majorităţile, le vom face. Vom discuta cu cei de la PP-DD pentru că nu avem altă soluţie pentru a avea majoritate. Important este ca proiectele de la nivel central şi local să le ducem mai departe în ciuda aceste schimbări de situaţie", a spus Ponta, în debutul şedinţei Biroului Permanent al PSD, relatează Agerpres.

Premierul a criticat, totodată, 'şmecheria' prin care democrat-liberalii conduşi de Vasile Blaga intenţionează să preia puterea la nivel local.

'Noi am candidat, în 2012, în USL, şi am spus poporului că îl scăpăm de PDL şi l-am scăpat în 39 de judeţe din 41. Şi uite că s-a întors PDL-ul pe uşa din dos. Cu PNL-ul împreună vor iarăşi toţi ăia pe care i-am dat noi jos, în 2012, să fie la guvernare locală. O să fim în opoziţie în multe dintre Consiliile Judeţene şi Consilii locale, dar asta nu înseamnă că nu ne facem datoria faţă de oamenii care ne-au votat. Explicaţi că oamenii au votat ceva şi PDL-PNL le dau altceva după doi ani. Şmecheria domnului Blaga e eficientă, dar cred că oamenii vor fi extrem de nemulţumiţi de aceste şmecherii', a mai spus preşedintele PSD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ