Ponta: Avem rezervele necesare de gaze pe termen scurt

| 16 iun, 2014

Premierul Victor Ponta a anunţat că în cursul zilei de luni a avut o discuţie cu ministrul Energiei, Răzvan Nicolescu, concluzia fiind că, pe termen scurt, România are rezervele necesare de gaze pentru a nu se confrunta cu "niciun fel de problemă".

Victor Ponta a subliniat, totodată, în debutul şedinţei Biroului Permanent al partidului de luni, că România are nevoie, 'mai mult decât orice', de stabilitate pe scena politică.

"Avem obligaţia guvernării şi vedeţi că situaţia din regiune se deteriorează, se opresc gaze. Azi de dimineaţă am stat cu ministrul Energiei şi vreau să dau semnalul că pentru România, pe termen scurt, 6 luni, nu este niciun fel de problemă. Avem rezervele necesare. Cel mai important lucru este, în toată scena politică, să avem stabilitate şi predictibilitate şi principala responsabilitate privind stabilitatea se îndreaptă către noi. Vreau să vă rog pe toţi, în toate structurile pe care le reprezentaţi, să daţi acelaşi mesaj, că este o perioadă în care România are nevoie mai mult decât orice de stabilitate", a spus Ponta.

Premierul s-a referit şi la şedinţa plenului reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, afirmând că social-democraţii vor încerca să transmită, prin votul lor, tot un semnal de stabilitate.

'Ţinând de activitatea Parlamentului, astăzi vreau să dăm un semnal foarte clar, tot în acelaşi sens de stabilitate, confirmând în mare parte conducerea BNR, Curtea de Conturi, Televiziunea Română care rămâne pe o propunere făcută de foştii noştri colegi liberali. Ideea principală este de a arăta că vrem să avem independenţă şi la TVR, Radio România şi celelalte instituţii', a conchis Ponta.

Tag-uri: gaze, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ