Victor Ponta: Oricine va intra în turul doi din partea dreptei e un candidat puternic

| 16 iun, 2014

Victor Ponta a declarat, luni, că orice candidat al dreptei care va intra în turul al doilea al prezidenţialelor este unul puternic.

Victor Ponta a declarat, luni, într-un interviu Agerpres, că orice candidat al dreptei care va intra în turul al doilea al prezidenţialelor este unul puternic, iar stânga trebuie să trateze 'cu foarte mare seriozitate' scrutinul pentru a nu pierde a treia oară alegerile prezidenţiale, după eşecurile din 2004 şi 2009.

Întrebat dacă există o listă de candidaţi ai dreptei care să îi dea emoţii în cursa pentru Cotroceni, Ponta a răspuns: „Toţi contracandidaţii sunt puternici. Şi eu mi-amintesc foarte clar şi în 2004 şi în 2009, că, sigur, la diferenţe foarte mici, dar candidaţii noştri au pierdut. Or, ideea este că, repet, oricine va intra în turul doi din partea dreptei e un candidat puternic, prin simplu fapt că încearcă să îi reunească pe toţi ceilalţi. Dacă nu tratăm cu foarte mare seriozitate, putem să pierdem a treia oară”.

Ponta a adăugat însă că, în opinia sa, PSD a învăţat 'destule din trecut' şi poate să evite greşelile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ