Vitamina care va salva omenirea! Poate opri CANCERUL

| 10 feb, 2014

Un studiu recent arată că vitamina C în doze mari stimulează efectul chimioterapiei, ajutând la încetinirea răspândirii celulelor canceroase.

Potrivit oamenilor de ştiinţă americani, vitamina C injectabilă constituie un tratament eficient şi puţin costisitor în tratarea cancerului ovarian şi a altor tipuri de cancer, scrie a1.ro.

Testele au fost realizate până în prezent pe şoarecii de laborator, însă cercetărorii solicită ajutor financiar pentru efectuarea unor teste clinice la scară mai mare.

Vitamina C administrată pe cale orală este eliminată rapid de organismul uman, însă oamenii de ştiinţă susţin că dozele de vitamina C injectabile sunt absorbite de corp şi ajută la distrugerea celulelor canceroase şi protejarea celelulor sănătoase.

Un obstacol în realizarea unor tratamente cu vitamina C este faptul că produsele naturale nu pot fi patentate de către companiile farmaceutice. „Întrucât vitamina C nu are potenţial în a fi patentată, sunt slabe şanse ca dezvoltarea unor tratamente să fie susţinută de companiile farmaceutice”, explică cercetătorul Qi Chen. 

„Cred că a venit momentul ca agenţiile de cercetare să susţină cu fermitate realizarea unor teste clinice meticuloase cu vitamina C intravenoasă”, a adăugat omul de ştiinţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 feb, 2014
zzzz
NU luati Vit C daca faceti chimioterapie, orice doctor ar trebui sa va spuna asta. Dozele despre care se vorbeste sant extreme de mari, se pot administra numai in spital (mult noroc sa gasiti pe cineva dispus sa va administreze acest tratament). La aceste doze (25g), vit C nu mai are efectele cunoscute si cercetate ca la dozele mici, ci actioneaza ca un citostatic, deci este vorba de cu totul alte mecanisme intracelulare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ