WhatsApp a ajuns la o jumătate de miliard de utilizatori activi

| 23 apr, 2014

WhatsApp, aplicaţia de mesagerie prin internet pentru telefoanele inteligente, care a fost recent achiziţionată de Facebook, a anunţat miercuri că a ajuns la 500 de milioane de utilizatori activi, care distribuie zilnic peste 700 de milioane de fotografii şi 100 de milioane de înregistrări video, transmite AFP.

'În ultimele luni am înregistrat o creştere rapidă în ţări precum Brazilia, India, Mexic şi Rusia', a informat compania într-un scurt mesaj publicat pe blogul său oficial. Numai în India, cea mai mare piaţă a sa, WhatsApp numără în prezent peste 50 de milioane de utilizatori activi.

Mark Zuckerberg, fondatorul şi directorul general de la Facebook, cea mai mare reţea socială din lume cu 1,2 miliarde utilizatori activi, a anunţat în luna februarie preluarea WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari. Această sumă enormă a ridicat numeroase semne de întrebare, însă Zuckerberg a explicat că în opinia sa WhatsApp valorează mult mai mult.

Cu ocazia Congresul internaţional al telefoniei mobile de la Barcelona, unul dintre fondatori WhatsApp, Jan Koum, a declarat că aplicaţia de mesagerie prin internet pentru telefoanele inteligente va introduce şi servicii de apeluri gratuite de voce în al doilea trimestru al acestui an.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ