WhatsApp face schimbări. Aplicaţia ar putea primi apeluri vocale în scurt timp

| 10 apr, 2014

Informatia circula de ceva vreme in aer, dar acum apare ceva in plus.

WhatsApp ne-ar putea permite sa dialogam verbal cu prietenii nostri fara sa platim ceva in plus operatorului de telefonie mobila, in viitorul apropiat. CEO-ul WhatsApp, Jan Koum, spunea la Mobile World Congress de la Barcelona, anul acesta, ca serviciile VoIP se vor adauga, insa acum avem o informatie in plus, scrie yoda.ro

Voi voluntari care traduc aplicatia WhatsApp in limba hindusa au primi noi lucruri de tradus, saptamana aceasta. Ei au fost rugati sa se ocupe de termenii "Inchide", "Telefon primit" si "Telefon dat", si este posibil ca traducerea sa fie ultimul pas pana la lansarea serviciilor de voce, scrie wpcentral.

Interesant este ca Facebook, compania care a cumparat de curand WhatsApp, a introdus zilele acestea o functie similara in Facebook Messenger.

La jumatatea lunii februarie, Mark Zuckerberg a anuntat printr-un comunicat oficial postat pe contul sau de Facebook ca a ajuns la un acord cu WhatsApp pentru o cumparare in schimbul a 19 miliarde de dolari, o suma uriasa pentru o firma de doar 55 de angajati.

Zuckerberg a spus atunci ca WhatsApp va fi independenta in cadrul Facebook.

WhatsApp este un fenomen in randul tinerilor. Are 450 de milioane de utilizatori activi in fiecare luna. Iar numarul de mesaje trimise cu ajutorul ei intr-o zi aproape ca il egaleaza pe cel al SMS-urilor date in intreaga lume.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ