Olguţa Vasilescu: Cum se simt acum domnii Antonescu şi Iohannis, în gaşca lui Băsescu şi Bercea?

| 19 iun, 2014

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu susţine că liberalii Crin Antonescu şi Klaus Iohannis sunt 'în gaşca lui Băsescu şi Bercea', în ciuda votului pe care românii l-au acordat USL în anul 2012.

'Despre înfrăţirea cu iz penal dintre familia Băsescu şi Bercea Mondial, românii s-au pronunţat deja, în 2012, atunci când l-au demis pe Traian Băsescu, iar justiţia a făcut-o pe jumătate, atunci când l-a condamnat pe Bercea. Rămâne să analizeze faptele şi să se ocupe şi de cealaltă jumătate', apreciază Vasilescu într-un comunicat de presă.

Ea adaugă faptul că aceia care nu s-au pronunţat însă 'sunt prietenii domnului Băsescu': 'Ce părere au domnii Antonescu şi Iohannis despre faptele preşedintelui, cel pentru care au rupt USL? Cum se simt acum, când sunt în gaşca lui Băsescu şi Bercea, ignorând complet votul dat de români în 2012?'.

Citeşte şi: Mircea Băsescu: Am fost chemat la DNA Bucureşti ca suspect

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a formulat o plângere penală împotriva fratelui preşedintelui, Mircea Băsescu, pentru trafic de influenţă, înşelăciune şi inducerea în eroare a organelor judiciare în legătură cu dosarul în care el este acuzat de şantaj.

Fiica şi ginerele lui Bercea Mondial sunt cercetaţi de procurorii DNA - Serviciul teritorial Constanţa după ce, la sfârşitul lunii mai, au fost prinşi în flagrant în timp ce-l şantajau pe Mircea Băsescu, ameninţându-l cu darea în vileag a unor pretinse fapte de corupţie dacă nu le va da suma de 280.000 de euro.

Citeşte şi: Bercea, la DNA: Am dat bani şi pentru Kovesi şi Livia Stanciu: DOUĂ milioane de euro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 iun, 2014
pontanac
olguta care da cu p.......
se simte mult mai bine decat in gasca iliescu+puscariasul nastase+plagiatorul stii tu care

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ