Bercea, la DNA: Am dat bani şi pentru Kovesi şi Livia Stanciu: DOUĂ milioane de euro

| 19 iun, 2014

Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, a fost adus joi la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat în dosarul în care fiul său l-a acuzat pe Mircea Băsescu de trafic de influenţă.

Din duba care l-a adus la DNA din penitenciar, Bercea Mondial le-a spus jurnaliştilor, prin geamul maşinii, că ar fi dat 2 milioane de euro pentru a fi scăpat de închisoare şi că în acest caz ar fi implicată şefa ÎCCJ, Livia Stanciu, şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.


"Mi-a promis Livia Stanciu. Avem date despre Livia Stanciu"
, a afirmat el.

Mircea Băsescu, fratele şefului statului, este aşteptat joi la DNA Central, pentru a fi audiat în acest dosar.

Citeşte şi: Mircea Băsescu RECIDIVEAZĂ! Băsescu, în 2009: Este extrem de greu să te aperi de propriul frate


Surse judiciare au precizat că Mircea Băsescu a fost citat pentru ora 18,00. De asemenea, în acelaşi dosar, vor fi audiaţi, în jurul orelor 14,00, membrii familiei Anghel şi la ora 17,00 - Marian Căpăţână.

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a formulat o plângere penală împotriva lui Mircea Băsescu pentru trafic de influenţă, înşelăciune şi inducerea în eroare a organelor judiciare în legatură cu dosarul în care el este acuzat de şantaj.

Avocatul acestuia, Pavel Abraham, a depus pe 13 iunie noi probe la dosar, audio şi video, care l-ar incrimina pe Mircea Băsescu, acesta fiind acuzat de familia interlopului că ar fi primit sute de mii de euro ca să intervină pentru eliberarea din arest a lui Bercea Mondial.

Fiica şi ginerele lui Bercea Mondial sunt cercetaţi de procurorii DNA - Serviciul teritorial Constanţa după ce, la sfârşitul lunii mai, au fost prinşi în flagrant în timp ce-l şantajau pe Mircea Băsescu, ameninţându-l cu darea în vileag a unor pretinse fapte de corupţie dacă nu le va da suma de 280.000 de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ