Prima reacţie a lui Traian Băsescu: Sper ca varianta fratelui meu să fie REALĂ

| 19 iun, 2014
Preşedintele Traian Băsescu a declarat că nu a intervenit direct sau prin intermediari în procesele pe care le-a avut Sandu Anghel. Acesta a precizat că speră ca varianta lui Mircea Băsescu să fie reală. Dacă a săvârşit ceva ilegal să răspundă. Îl acuz de anturajul în care a intrat, a punctat Traian Băsescu.

Cele mai importante declaraţii ale preşedintelui Traian Băsescu

- Va marturisesc ca nu aveam in program vreo iesire publica in luna iunie. Acest eveniment  ma obliga la o astfel de declaratie. Niciodata nu am avut cu fratele meu vreo discutie pentru sprijinirea lui Sandu Anghel (Bercea Mondial) in procesele pe care le avea.

-
Exista suspiciunea interventiei mele in derularea justitiei. Fac un apel public la orice politist, judecator, procuror...dacă a existat vreo interventie a mea  de influenţare a  deciziei justitiţiei sa o facă public.

- Proba ca nu a existat o astfel de interventie este chiar condamnarea. Sandu Anghel a fost condamnat la ani grei de inchisoare si asta arata, pe de o parte, ca nu a existat o interventie, iar daca ea ar fi putut exista, eu fac un apel la politisti, procurori judecatori, sa spuna public daca au primit vreo interventie din partea mea prin intermediari.

Va garantez ca nu a existat o astfel de interventie.

Cunosc varianta fratelui meu inca de anul trecut, atunci cind mi-a spus ca e santajat si i-am recomandat sa mearga la Parchetul Constanta.

Nu o voi prezenta public...Nu sunt dispus sa cred decît in varianta justitiei. Intr-un stat de drept, varianta justitiei e cea adevarata. Nu vreau să fiu avocatul fratelui meu.

In 10 ani nu am facut nici o interventie pentru nimeni in justitie.

Sper ca varianta fratelui meu sa fie cea reala. Dar varianta in care voi crede va fi cea a justitiei. Regret ca fratele meu s-a implicat intr-un astfel de anturaj.

Justitia va scoate la iveala adevarul în acest caz.  Nu voi face nici un fel de interventie, la nici o institutie a statului pentru a-l proteja pe fratele meu. Este major, e responsabil pentru faptele lui, si va trebui sa raspunda in fata legii.

Îl acuz pentru anturajul în care a intrat.

Mircea Băsescu este aşteptat la DNA pentru audieri


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 aug, 2014
mSLIXEhagqg
XuMzRtyI1
THX that's a great anewsr! http://ghefoozf.com [url=http://msthgth.com]msthgth[/url] [link=http://wojvxffcsqo.com]wojvxffcsqo[/link]
21 aug, 2014
IozCh6pk
aXdXcHe62xbC
Phonemenal breakdown of the topic, you should write for me too! http://ypuprd.com [url=http://skbivxgx.com]skbivxgx[/url] [link=http://knzxin.com]knzxin[/link]
21 aug, 2014
8cRNhwKmix
uPwqJ3qvd
Jesse HarrisGerber You take a chronological acropaph to American democracy. You rightly, I think, point out that the caliber of our leaders has deteriorated over the past two hundred years. In that time has the franchise expanded or contracted? Were Washington, Adams and Jefferson elected by a more republican nation with a more restricted electorate? Weren't Bush/Obama elected during periods of wide enfranchisement (greater democracy)?You are correct, I think, that our leaders reflect the electorate. So, the question becomes, historically has a more constricted republicanism or a broader democracy produced the more virtuous leadership?
18 aug, 2014
KCpWesaJa
40vOHlVKy3
The eyes are AMAZING! I always coipmaln that my kids eye's never look great because they are brown but now I know I just am not shooting and editing right!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ