Adrian Papahagi dezvăluie care este PRIMUL TEST pentru Iohannis în funcția de șef al statului

| 19 noi, 2014

Adrian Papahagi este de părere că alegerea consilierilor prezidențiali este primul test pe care îl va trece sau îl va pica noul președinte al României, Klaus Iohannis.

"Sper că noul președinte va rezista cântecelor de sirenă (mă rog, sirenă) ale doamnei Mungiu-Pippidi, care se autopromovează pe surse, și ale altor personaje care au fost părtașe la lovitura de stat, au închis ochii la plagiatul lui Ponta, l-au găsit pe Ponta impecabil, s-au lăfăit seară de seară la Antena 3, etc.

Citește și: Iohannis calcă pe urmele lui Băsescu în privinţa consilierilor prezidenţiali. Patru nume pe lista favoriţilor

Pentru mine, primul test real pe care îl va trece sau îl va pica dl. Iohannis este selecția consilierilor prezidențiali. Pe aceia nu i-i poate impune nimeni. Programul politic al primelor zile de după alegeri i l-a făcut deja societatea", a scris Adrian Papahagi pe Facebook.

Citește și: Suma astronomică pentru promovarea online a lui Iohannis, cheltuită pe fani şi like-uri

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ