ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ponta: Decizia de a reface USL este foarte clară

| 07 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele Partidului Social Democrat , premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, la Suceava, că decizia de refacere a Uniunii Social Liberale (USL) este 'foarte clară'. El a subliniat că această decizie justifică şi nominalizarea lui Călin Popescu Tăriceanu pentru funcţia de premier al României.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 'Decizia de refacere a USL şi a principiilor sale care spuneau că un partid are preşedinte, un partid are primul-ministru este foarte clară, iar din acest motiv, pentru că liberalii în acest moment sunt reprezentaţi de către domnul Călin Popescu Tăriceanu, domnia sa va fi propunerea de prim-ministru', a afirmat Victor Ponta.

Liderul social-democrat consideră că numirea lui Tăriceanu în funcţia de premier prezintă 'un mare avantaj', pentru că acesta a lucrat la programul USL.

Citeşte şi: Ponta: Următorul premier, care sper să fie Tăriceanu, va prelua o guvernare cu excedent bugetar

'Domnul Călin Popescu Tăriceanu, care a lucrat la programul USL, este garanţia pentru orice om raţional şi, sigur, de bun simţ, că primul-ministru care a introdus cota unică de 16%, domnul Tăriceanu, nu o să schimbe cota unică, cum spune propaganda domnului Băsescu şi a domnului Iohannis', a mai adăugat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ