ALEGERI PREZIDENŢIALE. Strategia liderilor PSD pentru Bucureşti

| 07 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele organizaţiei PSD Sector 1, europarlamentarul Cătălin Ivan, afirmă că se aşteaptă ca organizaţia pe care o conduce să înregistreze un rezultat bun în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, având în vedere că social-democraţii au un 'aliat' în organizaţia PLR din acelaşi sector al Capitalei.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 'În turul doi, este o altă strategie. Am vorbit deja cu colegii noştri de la PLR, care au o organizaţie puternică în Sectorul 1. Am avut deja nişte întâlniri lucrative pentru campanie. Sunt convins că rezultatul va fi unul bun. Avem aliaţi. (...) Important este să luăm voturile pe care Călin Popescu-Tăriceanu le-a luat în Sectorul 1 şi sunt voturi foarte multe, să ne mobilizăm în continuare electoratul nostru şi eu cred că rezultatul va fi foarte bun', a spus acesta, vineri, la sediul PSD, unde are loc întâlnirea conducerii PSD cu organizaţiile partidului din Capitală.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Referitor la rezultatele obţinute de către PSD Sector 1 în primul tur al alegerilor prezidenţiale, Ivan spune că organizaţia este 'la egalitate cu PNL şi PDL' şi că PSD Sector 1 este 'performer-ul în Bucureşti'.

'La Sectorul 1 s-a întâmplat foarte bine, în sensul că PSD-ul nu a mai câştigat alegerile în sectorul ăsta de nici nu mai ştiu când. Am preluat, de un an şi jumătate, organizaţia, iar, de la europarlamentare până acum, ne-am dublat numărul de voturi şi am reuşit să creştem şi două procente şi jumătate. Suntem la egalitate cu PNL, PDL, cu Chiliman şi cu toţi ceilalţi. Aş putea spune că PSD Sector 1 este performer-ul în Bucureşti. (...) Este un rezultat extraordinar, cu atât mai mult cu cât era o organizaţie care pierdea tot timpul alegerile', a mai spus eurodeputatul.

Întrebat dacă se teme că ar putea risca o sancţiune în partid dacă, la cel de-al doilea tur al alegerilor, organizaţia PSD Sector 1 nu va reuşi să obţină rezultatul aşteptat, Ivan a replicat: 'De ce aş putea să fiu sancţionat dacă, dintr-o organizaţie care pierdea alegerile detaşat, era tot timpul pe locul 3, este acum la egalitate cu organizaţia lui Chiliman. Nu mă aştept la o diplomă sau la vreo medalie. (...) Dacă doar în câteva luni de zile îţi dublezi numărul de voturi şi creşti procentual, mi se pare o performanţă foarte bună', a conchis Cătălin Ivan.

Simona Halep a anunţat pe cine SUSŢINE la alegerile prezidenţiale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ