Alegeri prezidenţiale 2014. Universitatea din Bucureşti nu va organiza nicio dezbatere electorală

| 07 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Universitatea din Bucureşti a precizat vineri că nu va organiza o dezbatere electorală între cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

Alegeri prezidenţiale 2014.  "Universitatea din Bucureşti nu va organiza o dezbatere electorală între cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale. Universitatea din Bucureşti nu este responsabilă pentru comunicatele şi informările venite din partea altor asociaţii sau organizaţii. Universitatea din Bucureşti şi Facultatea de Drept nu au primit până în acest moment nicio solicitare oficială pentru a organiza sau a găzdui o dezbatere electorală între candidaţii din turul al doilea al alegerilor prezidenţiale", a anunţat conducerea Universităţii din Bucureşti într-un comunicat de presă.

Totodată, reprezentanţii instituţiei resping orice tentativă de implicare politică şi amintesc că folosirea spaţiilor universităţii în alte scopuri decât cele didactice şi ştiinţifice nu este permisă.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Klaus Iohannis nu vrea să participe la dezbateri pentru că îi este frică

'Universitatea din Bucureşti reaminteşte că, în conformitate cu decizia Consiliului de Administraţie din data de 8 octombrie, UB respinge orice fel de tentativă de implicare politică iar folosirea spaţiilor instituţiei în alte scopuri decât cele didactice şi ştiinţifice nu este permisă', se afirmă în comunicatul de presă.

Precizările Universităţii din Bucureşti vin după ce Societatea Studenţilor Universităţii Bucureşti (SSUB) le-au propus vineri celor doi candidaţi la alegerile prezidenţiale să participe luni, la o oră ce poate fi stabilită împreună cu echipele de campanie, la o dezbatere publică ce ar urma să aibă loc în Aula Magna a Facultăţii de Drept.

Reprezentanţii SSUB afirmau vineri că vor lăsa la latitudinea celor două echipe de campanie să decidă moderatorul şi temele de discuţie, invitând pe această cale Televiziunea Română să înregistreze sau să transmită în direct dezbaterea, în cazul în care cei doi candidaţi acceptă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ