Iohannis, criticat de sibieni: Pune taxe mari şi descurajează comerţul

| 07 noi, 2014

Un producator de lactate şi brânzeturi din Sibiu se declară dezamăgit de Klaus Iohannis pentru că, în calitate de primar, pune taxe mari şi descurajează comerţul.

Producătorul sibian dă un exemplu concret: în piaţa Cibin, administrată de Primăria Sibiu, se cer 1.800 de lei pe lună pentru închirierea unei mese.

„Eu sunt producator de lactate şi branzeturi. Una dintre opţiuni este să le vând în pieţe. Dacă mă duc în piaţa Cibin - administrată de primaria domnului Johannis - mi se cere 1.800 de lei/luna pentru închirierea unei mese. Pe când, la piaţa Ţărănească - administrată de Consiliul Judeţean în frunte cu domnul Ioan Cindrea - este gratuit să mergi şi să îţi vinzi produsele! Rezultatul? În piaţa Cibin -> 4 producatori (n.r. - mai puţin de patru producători), restul meselor sunt goale. Piaţa Tărăneasca are 73 de producatori în fiecare sâmbătă”, a scris Tiberiu Mitrea pe Facebook.

Producătorul din Sibiu nu crede în promisiunea lui Klaus Iohannis, în posibila calitate de preşedinte al Românie, de a creşte nivelul de trai al românilor atât timp cât acesta nu sprijină producătorii locali.

Tag-uri: Klaus Iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ