Iohannis despre EADS: ce faceţi cu şeful de campanie?

| 07 noi, 2014

Afirmaţia lui Klaus Iohannis se dovedeşte o minciună, când spune că nu s-a aflat niciodată în cercul politicienilor care au fost implicaţi în dosare precum EADS şi Microsoft, în condiţiile în care numele co-preşedintelui ACL, Vasile Blaga, apare în dosarul EADS.

Există o vorba populară românească care spune să nu vorbeşti de funie în casa spânzuratului. Dar cum prezidenţiabilul ACL este probabil mai bine familiarizat cu proverbele nemţeşti decât cu cele româneşti, nu ar trebui să ne mire că Iohannis s-a apucat să vorbească despre marile dosare de corupţie, când propriul său şef de campanie, Vasile Blaga, este implicat în dosarul EADS, fiind acuzat că ar fi luat mită în valoare de 80.000 de euro.

Citeşte şi: Șeful de campanie a lui Klaus Iohannis, desecurizat în dosarul EADS

Prezent într-o emisiune televizată, Klaus Iohannis a încercat să vândă lipsa experienţei sale în politica naţională drept un atu, prezentând în antiteză situaţia politicienilor versaţi, care astăzi se regăsesc în dosare de corupţie precum Microsoft sau EADS.

“N-am avut timp să fiu nici în Microsoft, nici în EADS, şi nici în nici un cerc al politicienilor care au fost implicaţi în aceste dosare”, a afirmat plin de convingere Klaus Iohannis.

Deşi Vasile Blaga şi-ar fi dorit cu siguranţă ca batista să fie aşternută cât mai bine pe ţambal, candidatul ACL demonstrează subtilitatea unui elefant într-un magazin de porţelanuri, referindu-se la unul dintre cele mai mari dosare de corupţie, dosar în care, ce să vezi, şeful său de campanie este implicat. Totodată, afirmaţia lui Iohannis se dovedeşte a fi o minciună, atunci când spune nu s-a aflat niciodată în cercul politicienilor care au fost implicaţi în dosare precum EADS şi Microsoft, în condiţiile în care numele co-preşedintelui ACL, Vasile Blaga, apare în dosarul EADS.

Preşedintele PDL este acuzat că ar fi luat 80.000 de euro mită, banii fiind ulterior folosiţi pentru finanţarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu din 2004.

Citeşte şi: Bomba din dosarul EADS Microsoft a explodat! Vasile Blaga este acuzat că ar fi primit şpagă 80.000 euro

Ipocrit, Klaus Iohannis continuă ne vorbească despre justiţie şi despre garantarea statului de drept, în condiţiile în care mâna sa dreaptă din ACL şi totodată şeful său de campanie este acuzat de mită într-unul din cele mai mari dosare de corupţie. De altfel, făţărnicia lui Iohannis atinge paroxismul, în contextul în care tot mai mulţi oameni care se află în spatele neamţului în această campanie ajung să dea socoteală în faţa legii. Săptămâna aceasta, trei lideri importanţi ai PDL s-au ales cu cu sechestru parţial pe avere. De asemenea, alţi trei lideri locali ai PNL se află deja în arest pentru fapte de corupţie.

În acest fel, fuziunea dintre cele două partide care compun ACL se anunţă a fi un mare succes, căci vorba domnului Iohannis, un corupt cu un alt corupt fac casă bună. Sprijinit de penali, edilul Sibiului continuă să promită o Românie “normală”. Aceasta să fie oare, cea pe care o vedem astăzi în noul PNL?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ