ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Monica Macovei îi îndeamnă pe nehotărâţi să iasă la vot

| 07 noi, 2014

Fostul candidat la prezidenţiale Monica Macovei a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că le cere nehotărâţilor să iasă la vot în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

'Pentru turul doi mă adresez în principal nehotărâţilor, să iasă la vot şi să se gândească că dacă până acum preşedintele hoţilor sau preşedintele care uneşte hoţii - asta ca să citez din premierul Ponta - preşedintele care uneşte... Ce uneşte?! Uneşte hoţii. Deci, dacă până acum Ponta şi cu hoţii lui au furat pădurile, banii publici, inclusiv banii de la primării, au poluat toată ţara cu mafiotisme, gândiţi-vă ce s-ar întâmpla dacă ar câştiga şi fotoliul de la Cotroceni şi ar avea puterea absolută şi ar fi mafia absolută în România, dictatura mafiei în România', a menţionat Monica Macovei.

Aceasta a mai spus că dacă nehotărâţii nu vor ieşi la vot, este posibil să-l avantajeze chiar pe cel pe care nu-l vor preşedinte.

'Gândiţi-vă cum ar arăta România dacă asta se va întâmpla. Gândiţi-vă foarte mult la asta, ieşiţi la vot pentru că dacă staţi acasă votul vostru nu lipseşte, ci se duce poate exact la cine nu vreţi să iasă preşedinte', a adăugat Monica Macovei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ