ANDREI Hrebenciuc şi-a RECUNOSCUT faptele în DOSARUL retrocedărilor ilegale

| 05 iun, 10:40

În dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, în care au fost trimişi în judecată Viorel şi Andrei Hrebenciuc, Lorand Andras Ordog, judecător în cadrul Tribunalului Covasna, Paltin Gheorghe Sturdza (beneficiarul retrocedării) şi alte persoane. Andrei Hrebenciuc, fiul fostului deputat PSD, şi-a recunoscut faptele.

Andrei Hrebenciuc cere să fie judecat în procedură simplificată. Acesta se află în arest la domiciliu, fiind trimis în judecată pentru constituirea unui grup infracțional organizat, spălare a banilor şi complicitate la trafic de influență, potrivit b365.ro

Citeşte şi: Cine este femeia pe care Alin Cocoş REFUZĂ să o DENUNŢE

În dosar există un prejudiciu, în sarcina Regia Națională a Pădurilor Romsilva – Direcția Silvică Bacău, de 1.421.800.870,50 lei (echivalentul a 303.888.615 euro), reprezentând contravaloarea a 43.227 ha teren forestier.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ