Antonescu: Victor Ponta este omul sistemului

| 03 iun, 2014

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a afirmat, luni seară, că premierul Victor Ponta este "omul sistemului", explicând că pentru acesta nu contează votul cetăţenilor, ci 'decizia unor reţele semioculte de putere'.

"Da, domnul Ponta e omul sistemului. (...) Când spun om al sistemului, înţeleg un om care are mentalitate conform căreia nu contează votul oamenilor, contează decizia unor reţelele semioculte de putere şi mentalitatea conform căreia de câte ori se întâmplă ceva care nu ne e favorabil înseamnă că e o conspiraţie pe care 'ai noştri' nu o controlează", a spus Crin Antonescu la Realitatea TV.

Fostul lider al liberalilor a susţinut că premierul este singurul om care mai depinde din punct de vedere politic de preşedintele Traian Băsescu.

"Domnul Traian Băsescu şi-a încheiat cariera politică înainte de a-şi încheia mandatul. La ora actuală, un lucru foarte interesant, care într-un fel îl ţine în scenă pe Traian Băsescu şi îl va ţine până în decembrie, este că mai există un singur om care depinde politic de Traian Băsescu. (...) Un singur om mai depinde de Traian Băsescu în ţara asta: Victor Ponta şi, desigur, Bogdan Teodorescu, pentru că dacă domnul Băsescu pleacă mâine, Ponta e pierdut, Teodorescu e demis", a explicat Antonescu.

În context, el a arătat că cea mai importantă temă a lui Klaus Iohannis va fi, în eventualitatea în care va candida la prezidenţiale, să împiedice campania în care este prezentat drept 'un om tras de sfori de Traian Băsescu'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ