Camorra pedelistă renaşte

| 13 oct, 2014

Ani de-a rândul, în perioada guvernărilor PDL-iste, singura lege care s-a aplicat cu constanță în România a fost cea a bunului plac al mai-marilor formațiunii condusă pe atunci de Emil Boc și păstorită de la Palatul Cotroceni de Traian Băsescu.

Indiferent care ar fi fost problema în discuție, important nu era să ai legea de partea ta, ci să ai acceptul cui trebuie din PDL. Ajunși în opoziție, democrat-liberalilor le-a fost extrem de greu să se dezvețe de obiceiul de a controla totul după propriile interese. Și, după cum se vede treaba, unii dintre ei nu au renunțat nici până acum la asemenea metehne.

Dovadă ceea ce s-a întâmplat în prima săptămână de campanie la Arad, cu afișele lui Victor Ponta, pe care primarul municipiului, Gheorghe Falcă, a încercat să le dea jos în toiul nopții, chipurile pentru că social-democrații nu ar fi avut autorizație de la Primărie. Nimic mai fals, după cum s-a dovedit ulterior. PSD nu avea nevoie de autorizație din partea Primăriei condusă de finul lui Traian Băsescu, în condițiile în care bannerele electorale în discuție nu erau ridicate pe domeniul public, ci pe stâlpii aparținând unei companii private. Iar PSD avea acordul scris al companiei.

Scandalul a luat amploare când la faţa locului au venit şefii poliţiei din Arad, iar Gheorghe Falcă s-a enervat că nu poate să îşi ducă planul la capăt. Așa încât, frustrat că nu are motive legale pentru a da jos respectivele materiale de campanie, primarul Aradului a încercat să își verse nervii pe echipajele de poliție sosite la fața locului, cărora a încercat să le dea ordine cum să-și parcheze mașinile.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

Și mai grav este că acest incident, care în sine este profund condamnabil, nu a fost sancționat în niciun fel de Klaus Iohannis. Ba dimpotrivă, așa cum bine remarca Dan Șova: ”Un lider important din partidul aliat cu domnul Iohannis se comportă în mod inacceptabil, pentru a le reaminti românilor de mentalitatea de stăpâni ai ţării cu care PDL a condus România câţiva ani buni, sub aripa ocrotitoare a preşedintelui Băsescu. Se pare că domnul Klaus Iohannis a preluat şi el acest model al agresivităţii extreme impus de Traian Băsescu. Gheorghe Falcă a făcut un abuz, iar Iohannis îl aplaudă”.

Electoratului îi este reamintit în mod brutal de ce Klaus Iohannis nu are ce să caute în fruntea României. Ca pretins promotor al unui ”altfel” de mod de a face politică, prezidențiabilul ACL ar fi trebuit să condamne imediat abuzul pe care Gheorghe Falcă a încercat să își săvârșească și atitudinea profund nepotrivită pe care acesta a avut-o față de organele de ordine.

Cum însă acest lucru nu s-a întâmplat, devine evident că Iohannis nu are nimic împotriva unor asemenea comportamente abuzive. Ceea ce înseamnă că, dacă ar ajunge președinte, Mafia PDL-istă ar avea mână liberă să se întoarcă la atitudinea din trecut și să reinstituie domnia bunului plac.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 oct, 2014
un cititor
articol partinitor
PSD este o mafie care da ceata mafiei italiene. PSD -ului i se spune partid pentru cei neinitiati. In realitate e o organizatie infractionala ce tinde sa controleze toate institutiile statului. Asta este obiectivul final. Dupa acest pas nimeni nu mai are voie sa spuna ce gandeste ci numai ce doreste conducerea. Ceva asemanator perioadei Ceausescu. Doar ca pe vremea aceea nu era chiar atat de rau pe cum se va ajunge cu acesti mafioti din PSD. Libertatea va fi ingradita. Oamenii saraci vor fi facuti si mai saraci pentru a fi controlati mai usor. (o galeata rosie de plastic, o punga de zahar, etc) Intre timp propaganda va funtiona la televiziunea de stat si televiziunile agreate: de ex: RomaniaTV, Antena3, etc
13 oct, 2014
A.Stefanescu
Cinste tie d-le Gogu!!!
In urma cu multi ani distinsul dn.Falca in calitate de presedinte pd tanar era inginer sef la o firma unde eram director iar activitatea sa se rezuma la"...sedinte la pd Bucuresti,sadinte la pd Arad..." si nu stiu unde dar santier nimic...nici dupa salariu nu venea! Intr-o zi vine si-mi cere:registrele,stampila ca" ...de ieri eu sunt director,matale sef de santier..."! Ca de! Se dorea avansarea lui ca presedinte al c.j.Arad si nu putea fi simplu inginer sau numai sef de santier(tac-su a cerut un post de director si l-a gasit...) dar activitatea s-a schimbat radical...n-a facut in continuare nimic...Cinste tie gogule...!!! Nea Aurica.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ