CĂTĂLIN PREDOIU CANDIDAT. Predoiu speră să dea lovitura în prelungiri

| 01 aug, 2014

Klaus Iohannis are un proces cu ANI şi dacă va pierde nu va mai putea candida la funcţii publice timp de 3 ani. În acest caz, dreapta va trebui să nominalizeze alt candidat, iar prin declaraţia dată Cătălin Predoiu vrea să fie sigur că va fi luat în calcul pentru a fi candidatul dreptei.

Klaus Iohannis candidat. Klaus Iohannis a obţinut nominalizarea din partea PNL pentru a fi candidatul la prezidenţiale şi pare a nu avea contracandidat pe partea dreapta a politicii. Văzut cu sacii în căruţă, Iohannis a plecat în concediu, însă lucrurile nu sunt aşa de simple cum speră neamţul. Cătălin Predoiu nu renunţa la luptă şi solicită ca decizia privind cine va fi candidatul comun să fie luată după mai multe cercetări sociologice. Pe de altă parte, Mihai Răzvan Ungureanu şi Monica Macovei stau şi ei la pândă că poate, poate se întâmplă ceva cu Iohannis şi nu va mai candida.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

Cătălin Predoiu candidat. Chiar dacă mai toate sondajele îl dau pe Iohannis favorit să fie candidatul dreptei la prezidenţiale, situaţia este departe de a fi clară. Cătălin Predoiu, candidatul PDL, nu renunţă la luptă şi vrea schimbarea regulilor în timpul jocului. Acesta a declarat că nu vrea ca desemnarea candidatului dreptei să se facă exclusiv în baza sondajelor comandate de cele două partide pâna la data de 4 august, ci vrea ca cercetările sociologice să continue până la scrutinul din toamnă şi după să se ia o decizie.

„Indiferent cine va fi candidatul, părerea mea este că trebuie repetat periodic sondajul pentru a vedea trendul şi unde mai trebuie lucrat. Eu merg pe ideea că cel care va fi desemnat va fi cea mai bună soluţie şi atunci el trebuie să confirme, iar dacă sunt pauze de creştere sau teme care nu sunt de interes trebuie corectată campania. (...)Sunt voci chiar în PNL care susțin că trebuie să reluăm sondajele. Situația s-a mai clarificat. Adversarul a fost desemnat: Victor Ponta", a declarat Cătălin Predoiu, la România TV.

Citeşte şi: Cătălin Predoiu nu se împacă cu statutul de fost candidat

MRU candidat. Este clar că acest demers al lui Predoiu este sortit eşecului pentru că în mod normal Klaus Iohannis nu are adversar pe partea dreaptă. Însă demersul pedelistului trebuie interpretat în altă notă. Neamţul are un proces cu Agenţia Naţională de Integritate şi dacă va pierde nu va mai putea candida la funcţii publice timp de 3 ani. În acest caz, dreapta va trebui să nominalizeze alt candidat, iar prin declaraţia dată Cătălin Predoiu vrea să fie sigur că va fi luat în calcul pentru a fi candidatul dreptei.

Chiar şi în cazul acestui scenariu sumbru pentru Iohannis, nu este sigură candidatura lui Predoiu pentru că Mihai Răzvan Ungureanu şi Monica Macovei şi-au arătat şi ei intenţia de a candida. Iar în sondaje, cel puţin MRU stă mult mai bine ca Predoiu. Astfel, potrivit unui sondaj CSCI realizat în perioada 10-16 iulie 2014 MRU este cotat la 20%, în timp ce Predoiu este preferat doar de 8% dintre respondenţi.

Citeşte şi: MRU CANDIDAT. MIHAI RĂZVAN UNGUREANU îşi consolidează statutul de eternă rezervă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 aug, 2014
nicolae niko
AFARA CU IOHANNIS
ROMANII VOR UN PRESEDINTE ROMAN>>>>UN PRESEDINTE FARA PROBLEME CU LEGEA>>>UN PRESEDINTE PROFESIONIST SI PATRIOT>>>UN PRESEDINTE SERIOS NU O MARIONETA>>>
04 aug, 2014
Octavian Peles
Predoiu Presedinte
Iohannis n-are nicio sansa sa fie candidatul dreptei..cu atat mai mult presedintele Romaniei. Are atatea probleme incat doar postul de presedinte il poate scapa pentru 5 ani. Predoiu este mult superior atat profesional, imagine si experienta. Cu siguranta Predoiu o sa fie PRESEDINTELE ROMANIEI !
01 aug, 2014
Habarnuam Eposibil
fiindca veni vorba de procese,am auzit urmatoarele:
Surse convergente,apropiate RTV,A1.2.3,4, etc ,consilierilor lui Ponta(Sultanescu si sotia) si garantate Vanghelie,dau ca sigur un iminent control OPC la restaurantul din Bucuresti,unde Duicu(supravegheat SRI) a luat masa cu Dl. Ponta..
Explicatia:cica in produsele consumate,desi s-ar fi aflat lecitina,premierul nu-si mai aduce aminte.
Ca sa fie siguri ca nu este din vina pierderii memoriei premierului,se pleaca de la prezumtia ca lecitina era contrafacuta…
Bravo OPC!
ps:sigur la masa aceea nu se aflau nici Predoiu,nici Iohannis ,nici MRU iar surse medicale confirma ca cei trei,nu au probleme cu memoria...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ