Ce este, de fapt, OBIECTUL CIUDAT care coboară pe Marte? Explicaţiile oficiale ale NASA

| 08 iul, 2014

În mai multe fotografii publicate de NASA cu planeta Marte poate fi văzut un punct alb care pare să coboare pe suprafaţa planetei.

În mai multe fotografii publicate de NASA cu planeta Marte poate fi văzut un punct alb care pare să coboare pe suprafaţa planetei.

Imaginile au fost surprinse de roverul Curiosity pe 20 iunie şi a devenit subiect de speculaţii pe diferite forumuri, unde punctul alb a fost considerat un OZN.

CITEȘTE ȘI: Cum se vede din spaţiu o furtună cu fulgere VIDEO

Acum NASA a venit cu precizările necesare, pentru a explica ce este de fapt acel ciudat punct. Este vorba de o anomalie a camerei de pe rover, anomalie numită „pixel fierbinte”.

Punctul alb apare pe imaginile realizate de două camere diferite, Navcam Dreaptă şi Navcam Stângă.

CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! Cum arată fotografia unui ASTRONAUT care pare să demonstreze că Pământul este PLAT

Aceste anomalii numite „pixeli fierbinţi” apar atunci când senzorii camarelor sunt expuşi mult timp la temperaturi ridicate.

CITEȘTE ȘI: Ce este, de fapt, bizara creatură umanoidă descoperită în deşertul Atacama

Justin Maki, expert NASA, spune că acest pixel fierbinte a apărut de când inginerii au început să folosească Navcam Dreaptă de pe Curiosity. Faptul că acest punct a apărut şi pe camera stângă este o simplă coincidenţă, precizează NASA.

CITEȘTE ȘI: OZN pictat pe o biserică din România! Ce mesaj scunde despre Dumnezeu

Anomalii similare au fost observate şi în alte fotografii, fiind uneori provocate de razele solare reflectate de roci.

CITEȘTE ȘI: TEHNOLOGII EXTRATERESTRE: secretul aparatelor de zbor care survolează Pământul

Roverul Curiosity este dotat în total cu 17 camere.

 

 

Sursă: descopera.ro

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 iul, 2014
Breaking news de la BOR
Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare? Noul şampon Arsenie Boca vă eliberează de aceste afecţiuni diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile? Neuronii constituie o povară? Sinapsele vă incomodează? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste impedimente apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Reţineţi faptul că doar astăzi Biserica Ortodoxă Română vă vine în ajutor pentru a ajunge în Rai. Cumpărând produsul de mai sus, primiţi, în mod suplimentar, un pachet de lumânări şi o porţie de colivă. Toate acestea la preţul de numai 30 de arginţi! Nu mai aşteptaţi! Sunaţi chiar acum la 0722.666.666 şi veţi beneficia de o promoţie de-a dreptul divină!

Folosiţi zilnic şamponul Arsenie Boca pentru a avea o minte ageră precum cea a unei râme călcată de tramvai! Cel mai bun remediu împotriva maladiei numită inteligenţă!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ