Contractul lui Piţurcă la echipa naţională are o clauză uriaşă. Cât ar trebui să plătească dacă merge la arabi

| 09 sep, 2014

Selecționerul Victor Pițurcă a discutat, astăzi, la „Casa Fotbalului”, cu Răzvan Burleanu, președintele FRF. La final, situația a rămas nelămurită, iar plecarea antrenorului în Arabia Saudită încă nu e certă.

Victor Pițurcă a avut, astăzi, o discuție cu Răzvan Burleanu, prinicpala temă fiind legată de oferta pe care selecționerul a primit-o din Arabia Saudită, pentru a antrena formația Al-Ittihad. La final, întrebat dacă mai este selecționerul primei reprezentative a României, tehnicianul a răspuns: „Eu cred că mai sunt. Mai bine vorbiți cu președintele FRF”. Tot astăzi, FRF a publicat următorul comunicat:

„Întâlnirea a avut menirea de a clarifica situaţia la nivelul conducerii tehnice a echipei naţionale, în urma ofertei pe care domnul Victor Piţurcă o are din partea clubului Al-Ittihad. Federaţia Română de Fotbal doreşte să continue colaborarea cu antrenorul Victor Piţurcă, conform contractului aflat în derulare, în vederea asigurării condiţiilor optime pentru prima reprezentativă în preliminariile Euro 2016”.

Suma pe care selecţionerul Victor Piţurcă trebuie să o achite drept despăgubire Federaţiei Române de Fotbal, în cazul rezilierii unilaterale a contractului său de muncă, se ridică la 1,425 milioane de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ