Crin Antonescu: Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu îl dau jos

| 11 apr, 2014

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Timişoara, la lansarea candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare, că el l-a adus pe premierul Victor Ponta la putere şi că tot el îl va da jos, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu îl dau jos. Astăzi, drumul european al României e pus în pericol de PSD. Domnul Ponta ne spune clar că mai are două piedici în calea sa: justiţia şi presa liberă. Lucrurile sunt simple, Traian Băsescu şi partidele sale sunt suficient de slabe pentru a nu îl opri pe domnul Ponta să pună mâna pe putere, PSD să fie peste tot. (…) Partidul lor (PSD - n.r.) trăieşte de pe urma baronilor, partidul nostru (PNL - n.r.) trăieşte din valori şi nu ia voturi cu remorca. Pentru aceste lucruri ne-am bătut mereu, iar când aceste lucruri au fost încălcate, ne-am despărţit şi de Traian Băsescu şi de PSD", a declarat liderul Partidului Naţional Liberal.

Crin Antonescu a participat, vineri, la Timişoara, la lansarea candidaţilor PNL pentru alegerile europarlamentare care se vor desfăşura în 25 mai.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 apr, 2014
marika
george crin laurentiu antonescu
george crin laurentiu antonescu iti pun pe toate pozele "mustata" si ma gandesc cu groaza ca ai putea deveni presedintele acestei tari!
Te sfatuiesc sincer sa iti tratezi problema psihica! E paranoia in toata nenorocirea ei! Nu ai adus penimeni la putere! Puterea este a noastra , a "GLOATEI" care deja te detesta!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ