Crin Antonescu mai trage 16 gloante in Ponta

| 21 feb, 2014

Presedintele PNL continua atacurile televizate la Victor Ponta. 16 atacuri directe doar in emisiunea de la Realitatea Tv. Crin Antonescu a tras doar de trei ori, cu prastia, si in Traian Basescu.

Prezent joi seara la Realitatea TV, liderul liberalilor a continuat tirada din ultimele sale aparitii televizate, impotriva premierului Victor Ponta. Ieri seara au fost inregistrate 16 atacuri directe la adresa lui Victor Ponta si a PSD. In contrapartida, doar 3 au lovit in presedintele Traian Basescu, dar si acelea cu referire la relatia istorica dintre PNL si actualul locatar de la Cotroceni. In fapt, domnul Antonescu a devenit in ultimele zile un lider politic deschis sfaturilor venite de la presedinte, nu mai devreme de miercuri acesta sustind ca Traian Basescu are dreptate in ceea ce priveste modul in care ar trebui solutionata situatia tensionata din USL.

Domnul Antonescu pretinde ca doreste mentinerea USL si incearca inclusiv sa faca referire la votul oamenilor care au adus Uniunea la putere, uitand insa ca acesta a fost unul cu o puternica incarcatura anti-Basescu. Electoratul care a adus USL la putere nu are o problema cu Ponta, Constantin si altii din USL, ci cu imposibilitatea de a intelege ca cel pe care se pregateau sa il voteze ca presedinte isi ataca permanent si dur colegul de alianta, in timp ce il menajeaza pe Traian Basescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 feb, 2014
Horia Nabot
Bunicuța, socru' și Varanu', din brațe te vor lăsa la anu''
Societatea cu care te-ai ]nconjurat, nu a depins de fostul asociat...
21 feb, 2014
goPonta4President
gloante RTV=gloante A3=gloante Obiectiv
Ce mai au în comun cele două televiziuni
ambele îl prezintă în culori roz pe premierul Victor Ponta
• ambele îl atacă violent pe Crin Antonescu (Antena3 de când a început criza în USL), atacă PNL.
• ambele acordă spaţiu generos adversarilor şi dizidenţilor din zona PNL
• ambele mizează pe consilieri ai lui Victor Ponta: la Antena 3, Bogdan Teodorescu, la Romania Tv, Dan Sultănescu.
• ambele îl au invitat permanent pe Bogdan Chirieac
Ce nu se va mai vedea la Antena 3
„Sebastian Ghiţă pregăteşte un nou tun”
http://www.antena3.ro/economic/biz-news/sebastian-ghita-pregateste-un-nou-tun-deputatul-incearca-sa-puna-mana-pe-un-proiect-de-84-de-milioane-de-euro-din-bani-europeni-204201.html
„RTV, televiziunea patronată de deputatul PSD, Sebastian Ghiţă, fură imagini de la Antena 3”
http://www.antena3.ro/economic/media/rtv-televiziunea-patronata-de-deputatul-psd-sebastian-ghita-fura-imagini-de-la-antena-3-225203.html
Ce nu se va mai vedea la România TV şi pe site-urile arondate
„Dan Voiculescu a plecat din România »
http://www.romaniatv.net/dan-voiculescu-a-plecat-din-romania_82471.html
„Trustul familiei Voiculescu dator milioane de euro la băncile româneşti”
http://www.obiectiv.info/trustul-familiei-voiculescu-dator-milioane-de-euro-la-bancile-romanesti_13442.html
Un „bonus” de la Antena 3
„O singură întrebare aş fi avut referitor la domnul Klaus Iohannis pentru noi toţi cei care am îndurat cele mai îngrozitoare lucruri în perioada regimului Traian Băsescu şi când zic noi, mă refer la noi toţi, dumneavoastră, cei de acasă. M-am gândit, m-am întrebat când a adus domnul Klaus Iohannis ultima critică regimului Traian Băsescu, pentru că funcţia de viceprim-ministru nu este doar o chestiune tehnică,nu este domnul Raed Arahat (sic! – n.a) care se ocupă de SMURD, este o funcţie politică foarte importantă, şi m-am întrebat când a criticat u
21 feb, 2014
goPonta4President
continuare
m-am întrebat când a criticat ultima dată regimul Traian Băsescu? Vă spun sincer n-am găsit, prin 2009 erau nişte declaraţii care păreau a fi o critică, dar altfel e bine cu domnul Klaus Iohannis şi ne bucurăm. Acesta este primul atac deschis al Antenei 3 la adresa lui Klaus Iohannes. Autorul: Mihai Gâdea, săptămâna trecută.
Accesări: 2173
sursa=cotidianul

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ