Ponta: Nu m-am văzut niciodată cu Băsescu fără să-i spun şi lui Antonescu

| 21 feb, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Chişinău, că nu s-a întâlnit niciodată cu preşedintele Traian Băsescu fără să-i spună şi partenerului său, cu referire la liderul PNL, Crin Antonescu.

'Eu nu m-am văzut niciodată cu domnul Traian Băsescu fără să-i spun şi partenerului meu, dar nu cred că există o obligaţie în acest sens', a spus Ponta. 

Anterior, premierul Victor Ponta a afirmat că nu a fost informat despre discuţiile dintre liderul liberal şi preşedintele Traian Băsescu şi despre care Crin Antonescu a vorbit joi seară la un post de televiziune.

Preşedintele PNL spunea că, în afară de ceremoniile de învestitură a miniştrilor, s-a mai întâlnit cu şeful statului de vreo două ori, pentru a discuta teme de politică externă, cum ar fi cazul Republicii Moldova, unde urma să efectueze o vizită.

'Eu cred că teme de politică externă (...) trebuie discutate chiar cu oameni pe care nu-i suporţi, dacă ei sunt preşedinte, ministru de Externe sau prim-ministru', a spus Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 feb, 2014
Horia Nabot
Până la urmă, prădătorii cât de măricuți, de alții mai mari vor fi înghițiți!
Cine aici tot sapă, sapă... va cădea, cândva - în a sa groapă !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ