Ponta: Nu am fost informat despre discuţiile Antonescu-Băsescu

| 21 feb, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că nu a fost informat despre discuţiile dintre liderul liberal Crin Antonescu şi preşedintele Traian Băsescu despre care liderul PNL a vorbit joi seară la un post de televiziune.

'Nu, nu am fost informat despre faptul că domnul preşedinte Crin Antonescu a discutat cu domnul preşedinte Băsescu înainte de vizita la Chişinău, dar cred că e un lucru bun faptul că ne consultăm... Sigur putea să se consulte cu Guvernul şi era şi mai bine. Fiecare se consultă cu cine crede de cuviinţă', a afirmat premierul în cadrul unei conferinţe de presă comune cu omologul său moldovean Iurie Leancă.

Ponta a adăugat că i-a asigurat pe oficialii de la Chişinău că 'indiferent de bătăliile politice care există la Bucureşti (...), toate forţele politice susţin integrarea europeană a Republicii Moldova'.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seară la Realitatea Tv că în afară de ceremoniile de învestitură a miniştrilor s-a mai întâlnit cu şeful statului de vreo două ori, pentru a discuta teme de politică externă, cum ar fi cazul Republicii Moldova, unde urma să efectueze o vizită.

'Eu cred că teme de politică externă (...) trebuie discutate chiar cu oameni pe care nu-i suporţi, dacă ei sunt preşedinte, ministru de Externe sau prim-ministru', a spus Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 feb, 2014
Horia Nabot
... dacă n-ai decât nevasta la Bruxelles, rămâi un pisoiaș mititel
Așa-i d-le, parol - nu te minte dl.Maior ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ