Nerăbdătorul Crin s-a dat în stambă la Irealitatea Tv

| 21 feb, 2014

Crin Antonescu a încercat în toată această perioadă să joace rolul victimei, însă îl pişcă limba şi foloseşte un limbaj comun cu cel al lui Traian Băsescu.

Aseară a venit o nouă confirmare, nu-şi mai avea rostul, dar totuşi trebuie să spunem că liberalii vor ieşi 100% de la guvernare. Nici în varianta utopică în care social-democraţii ar face un pas în spate şi ar acceptă pretenţiile megalomanice ale partenerilor încă de alianţă Crin nu se un abate un centimetru de la direcţia pe care s-a lansat nu acum două săptămâni sau când s-a declanşat criza ci încă de la sfârşitul lunii august. Vă aduceți aminte declaraţia sa de la întâlnirea tinerilor USL care la momentul respectiv a creat un disconfort vizibil - “Eu nu voi fi niciun candidat. Eu vreau să fiu preşedintele României şi voi fi!” Liderul PNL s-a ţinut de parcurs deşi câteva piedici au amânat punerea în practică mai repede a planului. Povestea este neobişnuită şi prin prisma faptului că Antonescu a fost în bună măsură încurcat de performanţele economice ale Executivului, din care culmea fac parte şi liberalii, fiind constrâns să întârzie punerea în aplicare a strategiei.

Revenind în prezent, Crin s-a recomandat joi seară oficial drept candidatul opoziţiei, nerăbdător nevoie mare fără să mai aştepte ziua de luni cum ar fi fost fair-play și decent. Nu întâmplător la Realitatea şi la Rareş Bogdan (nominalizarea eşuată a liberalilor la şefia Televiziunii Publice), un post care a s-a pregătit la rându-i de această mutare. Am asistat la un schimb de amical de pase prin care Crin a reiterat puternic ideea - PSD a rupt alianţa, vitală pentru liberal la cum se prezintă astăzi în sondaje. Orice vot contează, iar din marea masă electorală a USL Crin revendică o felie importantă; din păcate se află în postura celui care adună apă cu ciurul.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este cine punctează în urma ruperii alianţei. USL a câştigat en fanfare alegerile locale şi parlamentare cu un procent de aproape 70%, un vot de blam la adresa regimului Băsescu şi a guvernărilor Boc - Ungureanu. Totodată, încrederea populaţiei în Guvernul Ponta şi în majoritatea parlamentară a rămas ridicată în ciuda erodării fireşti a unei formaţiuni aflată la putere. Aşadar feedback-ul primit de la electorat rămâne pozitiv, ceea ce demonstrează odată în plus că oamenii simpli percep mai exact realităţile în comparație cu politicienii, în cazul nostru Antonescu. În traducere, s-au săturat de scandal, jigniri şi mai ales băşcălie. De aceea cred că şeful Senatului va ieşi mai şifonat decât a intrat în această luptă. Crin a încercat în toată această perioadă să joace rolul victimei, însă îl pişcă limba şi foloseşte un limbaj comun cu cel al lui Băsescu, lucru care îl trădează şi îl vulnerabilizează în faţa simpatizanţilor USL. Antonescu a opta pentru o tactică şmecherească marcă înregistrată Traian Băsescu în locul unei poziţii tranşante, incomode fără îndoială, dar care la firul ierbii cum se spune la fotbal ar fi fost îngurgitată mai bine.

Emisiunea de aseară nu a făcut excepţie, simţindu-se pe un teritoriu marcat, Crin s-a dat din nou în stambă ironizându-l permanent pe liderul PSD fără a face economie de epitete. Toate mişcările şi atitudinea evident sunt premeditate şi identice cu baletările unui elefant într-un magazin de porţelanuri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 feb, 2014
Horia Nabot
Greieraș, fără creieraș - cânți ca un viitor pușcăriaș
E grea meseria asta ce-o prestezi... dar e scuzabil - dacă la zi te droghezi ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ