Crin Antonescu: PSD-ul nu mai are curajul să candideze sub sigla sa

| 28 apr, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care subliniază că PSD nu mai are curaj să candideze sub propria siglă.

"Astăzi, PSD-ul nu mai are curajul să candideze sub sigla sa, deși e cel mai mare partid, deși e cel mai puternic partid, deși a semnat pactul de coabitare cu Băsescu, deși au tot ce le trebuie, toate valorile din țara asta. De ce nu ies în alegeri cu numele lor? De ce încearcă să mintă oamenii că Uniunea Social Liberală există în continuare, de ce încearcă să mintă în legătură cu faptul că noi am fi trădat, că noi ne-am fi dat de partea lui Băsescu și așa mai departe?", scrie Crin Antonescu.

 

Supărat pe afişele PSD

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri că afişele electorale postate in Targu Jiu de catre PSD-UNPR-PC cu mesajul ‘USL trăieşte!’, sunt ‘furturi de sorginte extraeuropeană’, notează stiripesurse.ro.

‘Acestea nu sunt chestiuni ca în Europa, acestea sunt furturi de sorginte extraeuropeană’, a spus Antonescu într-o conferinţă de presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ