Cristian Preda vrea s-o apere pe Elena Băsescu de muște, în Parlamentul European

| 01 feb, 2014

Când și-a dat demisia din PDL-ul care-l suspendase, Cristian Preda s-a bătut cu cărămida în piept că-i băsist, de parcă-i interzicea cineva. Lumea a ridicat din umeri și i-a întors spatele plictisită.

Rămas fiul ploii, nebăgat în seamă, Preda a făcut conferință mare cu MRU și s-a mai bătut o dată cu cărămida în piept, cum că el merge cu Forța Civică. Acum, când iar s-a prins că se fac niște jocuri politice peste capul lui, ”băsistul” Preda a scos iar cărămida de recuzită și a început s-o balanseze nevoie mare, pe blog, despre cum va face el el echipă cu Elena Băsescu, dacă și Elena Băsescu vine în Partidul Mișcării Populare și cum vor candida ei doi la europarlamentare, ca doi colegi ce se află într-un partid în care, dacă strănuți, cade acoperișul.

”Lucrez alături de Elena Băsescu la PE. 99% din atacurile la adresa ei îl au, de fapt, ca țintă pe președinte. Dacă va candida, voi face echipă cu ea. Nu sunt adeptul unor soluții precum cea din 2009, când era independentă, dar sprijinită de o parte a PDL.” a pus Preda punctul pe i, lămurind rapid printre rânduri, pe oricine interesat, că el nu se încurcă la munca de jos și dacă își face apariția într-un partid nou, se va așeza direct pe scaunul de europarlamentar al acestuia.

Să sperăm că piața politică se va cristaliza cât de curând. Altfel, încă două, trei permutări politice din acestea, care-l vor constrânge pe Cristian Preda să-și bată pieptu-i costeliv cu numita cărămidă și cine știe ce nenorocire se mai poate întâmpla, având în vedere fizicul cam firav al politicianului.

Bietul de Preda, e ca un animal de companie rămas fără de stăpân, când și-a dat demisia din PDL nu a deranjat pe nimeni, acum când se cere în PMP, direct în fustele Elenei Băsescu, întorcând spatele Forței Civice a lui MRU, iar nu interesează pe nimeni. Precum omul invizibil, Cristian Preda face scheme în fața oglinzii, dar oricâtă gimnastică ar face, nu reușește să devină suficient de important pentru cei cu care se bagă în seamă. Preda, afabil, i-ar căra la o adică bagajele ”colegei” Elenei Băsescu la sosirea în PMP. Probabil că, galanton s-ar oferi să-i parcheze și mașina. Nu se știe, deocamdată, să vedem. În partidele acestea mici dar cu participare mare, sunt prea multe personaje serviabile și concurența e mare. Intelectual fiind, Preda ar pute ținti chiar mai sus. Ar putea, de pildă, să-i citească Elenei Băsescu textele în Parlamentul European, o corvoadă care i-a scos mereu fire de păr alb mezinei prezidențiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ