Daciana Sârbu: Nu s-a născut doamna Macovei europarlamentar, noi sperăm să nu o mai vedem acolo

| 20 mai, 2014

Europarlamentarul social-democrat Daciana Sârbu, candidat pentru un nou mandat, le-a spus, marţi seara, alegătorilor din oraşul Ocna Sibiului, că speră ca Monica Macovei (PDL) să nu mai ajungă în Parlamentul European.

'Nu s-a născut doamna Macovei europarlamentar şi din păcate este acum pe un loc pe listă şi noi sperăm să nu o mai vedem acolo pentru că ne ocupă o mare parte din timp aceste discuţii şi aceste minciuni, ca noi, apoi, să venim să spunem că nu e adevărat şi să le explicăm colegilor noştri că aceşti oameni nu îşi iubesc ţara', a spus Daciana Sârbu.

Aceasta le-a amintit sibienilor că a promovat în Parlamentul European produsele tradiţionale româneşti, printre care şi brânza de Sibiu. Daciana Sârbu a mărturisit că, după ce a dus brânză de Sibiu la Parlamentul European, chiar şi după trei luni, europarlamentari din alte ţări o căutau cerând din acest sortiment de brânză foarte bun.

Daciana Sârbu s-a declarat convinsă că, pe 25 mai, PSD va câştiga europarlamentarele.

Corina Creţu şi Daciana Sârbu, însoţite de social-democraţi sibieni, s-au întâlnit marţi seara cu câteva sute de sibieni în parcul din oraşul Ocna Sibiului. Ele i-au îndemnat pe oameni să se prezinte duminică la urne.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mai, 2014
ama
Daciana
Nici noi nu ne dorim sa va ami vedem europarlamentar

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ