Vadim Tudor: Sondajele mincinoase au rolul de a descuraja votanţii PRM

| 22 mai, 2014

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor i-a îndemnat joi, la Slatina, pe alegători să meargă la vot şi să nu dea crezare sondajelor 'mincinoase' potrivit cărora PRM va obţine mai puţin de 5% din voturi la alegerile de duminică, deoarece acestea au rolul de a descuraja votanţii partidului.

'Voi sfătui electoratul nostru să se ducă la vot. Să meargă lumea la vot, să-şi exercite acest drept cetăţenesc pentru că este un mare dezinteres pentru aceste alegeri.(...)Dacă nu vom intra în Parlamentul European este din cauza fraudei pe care o pun la cale. (...) Să văd cât pot fura. (...)Vă avertizez încă de pe acum că se pune la cale o fraudă electorală de o neruşinare strigătoare la cer. De aceea organizăm un miting şi un marş de protest, mâine, în Capitală. Pentru că, dacă nu sensibilizăm presa străină şi ambasadele de la Bucureşti, ne vor fura ca la balamuc', a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Liderul PRM a adăugat că începând din 2009 a trimis peste 400 de copii în vizită la Bruxelles, a scris şi tipărit nouă volume şi a avut 31 de discursuri 'adevărate, în interesul ţării noastre'.

Corneliu Vadim Tudor, care deschide lista electorală a PRM, s-a aflat joi la Slatina, în cadrul turneului electoral pentru alegerile europarlamentare. Liderul PRM s-a întâlnit cu membri de partid şi a vizitat fabrica de producere a aluminiului Alro Slatina.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ