ALEGERI EUROPARALMENTARE 2014. Scenariu sumbru pentru Traian Băsescu: "PMP nu intră în PE"

| 22 mai, 2014

ALEGERI EUROPARALMENTARE 2014. Președintele PDL, Vasile Blaga, le dă o veste proastă susținătorilor PMP, printre care se află și Traian Băsescu.

ALEGERI EUROPARALMENTARE 2014. "În sondaje, PMP este la 7-8%, dar nu va intra în Parlamentul European. Nu va face pragul. Este în preferințele electorale per ansamblu la acest nivel, dar pentru PE nu va avea atât. Partidul Mișcarea Populară nu are nimic de-a face cu programul Mișcării Populare. PDL nu are ce-și reproșa în relația cu președintele Băsescu. Și nici eu. Noi apăram statul de drept. PDL poate lua 18% și am putea avea mai mulți europarlamentari în urma redistribuirii, pentru că multe dintre partidele care candidează nu vor trece pragul", a dezvăluit Blaga la România tv.

ALEGERI EUROPARALMENTARE 2014. Vasile Blaga exclude orice înțelegere cu PSD, dar ar fi deschis spre o colaborare cu PNL. "Nu vom face coaliție cu PSD. Suntem singurii care de 2 ani face opoziție acestui partid. Crin Antonescu și PNL spuneau că nu au nevoie de nimeni ca să depună o moțiune de cenzură, însă s-a văzut că au. Așa se poate întâmpla și la alegerile din 2016. Vom discuta după alegerile prezidențiale. Nu-i vom primi pe cei care au plecat de la PDL la PMP și ar vrea să revină. Nu cred că doamna Udrea ar mai putea reveni în PDL, nu la modul în care s-a comportat. Nu trebuie să-mi facă Udrea avansuri politice. Noi am susținut mereu unificarea dreptei. Împreună cu PNL noi am făcut Alianța DA. În jurul valorilor care ne unesc, vom unifica dreapta.", a continuat șeful PDL.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 mai, 2014
ANA
sugestie
Inteleg ca POLITICA este ca o c... , dar sa nu se inveti ( in toti acesti ani SI CULMEA PE BANII POPORULUI ) ca politica trebuie facuta PENTRU POPOR!!!!!!!!!!!!!!
Sa furi poporul este un pacat, iar umbrele de la fiecare colt trebuie sa stie cei din opozitie CA SUNT SUPRAVEGHEATI.
Foarte multi din opozitie NU REPREZINTA POPORUL ROMAN , iar cei care cred ca inca mai pot fura SA SE GANDEASCA DE DOUA ORI INAINTE.......PTR CA LUMEA SE SCHIMBA!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ