Dan Șova îi acuză pe liderii ACL de susținerea traseismului politic

| 24 aug, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, i-a atacat dur pe liderii PNL și PDL pe subiectul apartenenței politice a aleșilor locali, considerându-i pe Klaus Iohannis și Cătălin Predoiu principalii promotori ai traseismului politic, în contextul în care românii au votat la alegerile locale din 2012 USL, iar astăzi PNL s-a aliat cu PDL.

Dan Șova îi consideră drept principali responsabili pentru încurajarea traseismului politic pe liderii Klaus Iohannis și Cătălin Predoiu, care ar trebui să-și încurajeze primarii care au fost aleși în formula USL să-și dea demisiile și să se prezinte din nou în fața electoratului sub formula ACL.

Acesta a acuzat conducerea liberală de trădarea votului românilor care au ales USL și au alungat PDL de la putere la nivelul administrației locale din întreaga țară, oferind ca exemplu victoria Uniunii Social Liberale din București. În 2012, PDL nu a reușit să câștige nicio Primărie de Sector, USL obținând o victorie decisivă cu un scor de peste 60%.

Citeşte şi: Cum ar fi arătat cursa prezidențială dacă Antonescu nu rupea USL

Șova consideră că, după ce liberalii au decis ruperea USL la începutul anului, PNL s-a aliat acum cu PDL la nivelul CGMB, anulând astfel votul bucureștenilor și blocând proiectele lui Sorin Oprescu. În acest context, spune purtătorul de cuvânt al PSD, acuzele venite din partea liberalilor, pe subiectul măsurii prin care li se oferă șansa primarilor să-și aleagă partidul din care vor să facă parte sunt, pură ipocrizie.

ACL, format din PNL și PDL în urma ruperii USL și a trădării milioanelor de români care au votat proiectul politic din 2012 și care au susținut demiterea lui Traian Băsescu, reprezintă exemplul cel mai clar de migrație politică, a mai spus Dan Șova.

Citeşte şi: Aleşii locali nu vor mai putea migra de la un partid la altul. Când va fi adoptată ordonanţa

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 aug, 2014
Marian
Tupeu
Sova are tupeul tipic pesedistului! Striga "Prindeti hotul!" dupa ce a furat! Adica Dragnea indeamna fatis primarii la traseism inspre PSD, iar Sova are nerusinarea sa acuze ACL ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ