Declaraţie BOMBĂ! TRAIAN BĂSESCU: "nu mă tem de aşa ceva".

| 19 mai, 20:40

Traian Băsescu află, în fiecare săptămână, că dosarele pe care justiția i le-a închis pe când era președintele României, încep să fie redeschise. Însă, Băsescu nu se teme de justiție. Are un atuu: el le-a spus celor din  PMP că în mandatul de primar al Bucureștiului avea 800 de plângeri penale, așa că nu se teme de câteva dosare deschise acum. Dezvăluirea îi aparține lui Eugen Tomac, șeful PMP.

”Traian Băsescu, de când se află în viaţa publică, a avut probleme. La un moment dat, când era primarul Capitalei, avea vreo 800 de plângeri, după campania de demolare a chioşcurilor ilegale. Pentru noi este important parteneriatul cu el. Este un om cu o experienţă deosebită. Orice partid politic şi l-ar dori în preajma sa. Încercăm să profităm cât mai mult de această încredere pe care el ne-o acordă.

Citeşte şi: Traian Băsescu FIERBE de NERVI! Klaus Iohannis a dat TOTUL în vileag

Preşedintele Traian Băsescu este partenerul proiectului nostru. Ne susţine în consolidarea partidului. Nu este uşor, e adevărat, să construieşti o nouă formaţiune politică de Opoziţie, în această perioadă. Pe mine mă face încrezător faptul că la nivelul întregii ţări nu au plecat decât câteva persoane din PMP.”, spune Tomac pentru mesagerulhunedorean.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mai, 07:28
Stefan
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ