Justiţie pe neînţelesul tuturor. Motivele eliberării lui Mitică Dragomir sunt halucinante

| 12 apr, 2014

Este acuzat că a furat 3 milioane de euro, iar justiţia îl lasă liber. Pentru cazuri similare, unde prejudiciul adus statului a fost mai mic, s-a aplicat măsura reţinerii pentru 29 de zile (Rudel Obreja pentru că ar fi cerut un milion de euro, Gruia Stoica pentru că ar fi oferit 3 milioane de euro pentru a obţine un contract).

Însă, se pare că Mitică Dragomir are un statut special şi a fost eliberat din arest. Acesta va fi anchetat în libertate, iar motivarea deciziei este absolut halucinantă: nu are antecedente penale, este pensionar şi căsătorit.

Chiar dacă decizia pare una şocantă pentru anumite persoane, având în vedere prejudiciul imens de 3 milioane de euro, pentru cunoscători este una cât se poate de firească. Potrivit unui articol de pe Obiectiv.info, „Oamenii legii se joacă Hopa-Mitică”, Dragomir este cunoscut ca fiind un apropiat a lui Emil Boc. Legătura dintre cei doi este veche, Boc propunându-i în 2008 şefului de la LPF să candideze sub sigla PDL la alegerile Parlamentare. Iar cum justiţia pentru unii este mumă, pentru alţii ciumă, Dragomir are parte de un statut special tocmai datorită legăturii cu Boc.

Nu pot să nu întreb cum se face că la doi ani de la răposata guvernare PDL, niciun reprezentant a regimului Băsescu nu este luat la întrebări pentru ce a făcut. Guvernul actual a făcut sute de sesizări către justiţie, în legătură cu prejudicii care depăşes 3 miliarde de euro, iar autorităţile competente se fac că plouă. Pentru moment nu pare să răspundă nimeni pentru prejudiciile aduse la ANAF (Blejnar), CNAS (Duţă), Loteria Română, Poşta Română, ANRMAP (Cristina Trăilă), Hidroelectrica (Adriean Videanu), RADET şi multe altele.

Concret, în ceea ce-l priveşte pe Mitică de la Ligă, acesta pare că-şi va petrece liniştit bătrâneţile, în timp ce Jean Pădurean, în vârstă de 78 de ani, condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare în „Dosarului Transferurilor” nu a fost aşa de norocos ca Dragomir. Fostul şef al LPF este acuzat de delapidare, spălare de bani şi evaziune fiscală în „dosarul drepturilor TV” şi ar risca să stea 8 ani după gratii dacă va fi găsit vinovat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 apr, 2014
LOL
Unde esti CANTAUTOR - gura de aur a lui Basescu?
Vin de ne explica, ca lumea nu intelege cum devine treaba cu Justitia asta ciudata, dresata de stapanul tau. Dar fara citate din altii. Incet, cu cuvintele tale.
12 apr, 2014
cretu
Ce vrei, PMP nu muncește în weekend ;) Omul o fi în provincie, unde îi numără ”fiorii” lui Elena Udrea :P
13 apr, 2014
LOL
DA, DA, DA :)
Fostul somer, tinut de nevasta, ajuns postac portocaliu de nevoie a castigat deja primii banuti si a plecat in concediu de Pasti! Ce pacat ca trece anul asta electoral atat de repede. Ce se face bietul de el, pe cine mai comenteaza? Ca gratis nu merge...
15 apr, 2014
cantautor
Dle Sultanescu,
Excelenta
ati avut dreptate,am fost putin ocupat.mi-am depus CV-ul la SRR
la marketing..
se castiga bine si dupa aceea ma angajez la Ghita,la Obedient SRL

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ