Doar Crin uită de problemele colegilor liberali cu Justiția

| 09 apr, 2014

Crin Antonescu iese la atac și declară, fără o minimă jenă, că sunt inacceptabile luările de poziție ale fostului său partener politic, Victor Ponta, pe tema pretinselor hărțuirii în Justiție a unor membri marcanți ai PSD.

Iritarea domnului Antonescu este atât fără suport faptic cât și moral. Faptic, cum îi poate imputa liderul PNL premierului declarația făcută către aleșii locali: ”O întreagă propaganda lucreaza impotriva dvs. Nici în 1989 n-au putut sa ne împuște pe toți!” Doar nu apucăm acum să inventăm apa caldă și să facem analiză pe text unui discurs politic, căci ar trebui în acest caz să începem chiar cu discursurile lui Antonescu, de anul trecut, pe care liderul PNL pare să le fi uitat cu tot cu dosarele colegilor Chițoiu, Fenechiu și ceilalți.

Păi,  îl râdea presa de-a dreptul, căci se spunea că în fișa postului la liberali trebuie obligatoriu să figureze cel puțin un dosar penal ca să ajungă propuși pe funcții în guvern... Iar în tot acest timp domnul Antonescu, care acum face aceste precizări de cenzor prudent al unui discurs politic, bătea clopotele a panică, în dungă, despre inchiziția Justiției care îi desființează partidul și aleargă numai după liberali.

Cât despre suportul moral, să avem iertare, dar să nu țină aceste atenționări moralizante tocmai cel care se aliază pe față cu cel responsabil pentru perioada 2009-2012, care ar putea fi numită din punct de vedere al Justiției o gaură neagră, dacă nu ar fi portocalie.

Ce să spună liderul PSD ca să nu-l supere pe ”principialul” lider al , în condițiile în care după doi ani de la guvernările cărora li se impută o pagubă de aproape 3 miliarde Justiția nu are nici măcar un demnitar portocaliu pe lista de trofee? S-a făcut un arc în timp peste perioada menționată, de parcă toto ce ține de tripleta Băsescu-Boc-Udrea ar fi tabu pentru cei responsabili de demararea anchetelor în țara asta. Nu luăm apărarea nimănui, cine a furat să plătească, dar nu putem să credem că milioane de români au greșit în 2012 și au penalizat prin vot singura guvernare imaculată din România, de la Burebista încoace.

Domnilor, dacă Justiția este legată la ochi, cum vă explicați că extrage dosarul câștigător doar din urna adversarilor politici ai lui Traian Băsescu și compania sa de sunet? Până anul trecut, de această chestiune era mai mult decât convins și liderul PNL, dovadă stau toate discursurile sale despre Justiția părtinitoare, care are ceva numai cu liberalii.

Între timp Antonescu și cine-i ține isonul prin BPN, s-au pus la adăpost și de sub streașina alianței (nu atât de) secrete cu Traian Băsescu, fac miștouri moralizatoare la adresa imprudenților rămași descoperiți. De glumele atât de reușite ale lui Antonescu ar râde, dacă ar mai putea și liberalii ajunși după gratii...

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 apr, 2014
anna
!8%e pre mult pentru halul de lista pe care au prezentat-o-o adevarata rusine- cu nevasta pe locu2,cu nevasta neispravitului amic Rares,pe locul 3,cu amicul Helvig ,cel cu pete pe biografie si cu celelte pile si pilute.Nu mai cred ca e nevoie sa reamintesc cam in ce hal s-a comportat ,iar acum parca a innebunit.Mor aia din partid de frica lui,habar n-am de ce,probabil ca-i inlatura de la cascaval.Finalul e previzibil.Va lua ciu-ciu la europarlamentare ,apoi PNL va disparea in absolut.
09 apr, 2014
Valter COJMAN
Mircea Diaconu a castigat dreptul de a candida la europarlamentare si a dat, nu o palma, un pumn in plina figura PNL-ului care s-a dezis de el necrezand in nevinovatia lui si refuzand sa-i apere drepturile... Un astfel de partid care nu este in stare sa-si apere 2 membrii importanti, adica sa creada in nevinovatia lor si sa-i sustina in lupta lor pentru adevar si demnitate, nu are cum sa apere drepturile, libertatile si demnitatea poporului roman si nu merita votat. Pentru Mircea Diaconu au facut mai mult simplii cetateni si ANTENA 3 (cea mult hulita de basisti si, mai nou, de liberali).

FELICITARI d-le Mircea Diaconu si SUCCES la europarlamentare!

Nemernicului de Georgescu de la ANI trebuie sa i se intenteze proces pentru denunt calomnios si eliminat de la conducerea ANI! A dovedit ca este un slugoi basist si total pe dinafara in ceea ce priveste institutia pe care a fost pus sa o conduca de alti basisti...
Stiti care este baiul acum? Daca nu stiti va spun eu: multi din cei care ar fi votat cu PNL, PDL si PMP vor vota acum cu Mircea Diaconu... In ceea ce priveste PNL-ul, acum sunt sigur ca nu va trece de 18% la europarlamentare...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ